Junior teeltverantwoordelijke (potplanten)

Junior teeltverantwoordelijke (potplanten)

Vacaturenummer
8000
Plaatsnaam
Honselersdijk
Functie
Teelt
Functienaam
Junior teeltverantwoordelijke (potplanten)
Functie inhoud
Voor een potplantenkwekerij in Honselersdijk zijn wij op zoek naar een Junior teeltverantwoordelijke (38 uur).

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf verzorgt de opkweek van potplanten voor retailers. We zijn een familiebedrijf met meerdere glastuinbouwbedrijven binnen de regio, De hoofdlocatie is gevestigd in Naaldwijk.

De functie
In de functie van junior teeltverantwoordelijke ben je samen met het teeltteam verantwoordelijk voor het verzorgen van de gewassen op de locatie Honselersdijk. Je wordt hierbij ondersteund door de hoofdkweker. Je bent een teamplayer met oog voor detail, je toont initiatief en je draagt verantwoording voor de kwaliteit van de planten.

De werkzaamheden zijn voornamelijk gericht op het verzorgen van de diverse gewassen. Dit varieert van watergeven, spuiten (bestrijden en remmen), scouten, het uitzetten van biologie en het bepalen van het juiste klimaat voor de gewassen. Om optimaal te kunnen werken is het van belang dat je o.a. de spuitapparatuur en UV-ontsmetters goed onderhoudt. Samen met het teeltteam ben je ook verantwoordelijk voor het operationeel houden van het eb-/vloedsysteem, beregeningssysteem en de WKK-installatie.
Functie eisen
Wij leiden je graag intern op als teeltverantwoordelijke zodat je in de toekomst zelfstandig je functie kunt uitvoeren en kan groeien binnen het bedrijf. Een vereiste is wel dat je enige ervaring of opleiding hebt in de glastuinbouw. Daarnaast ben je in het bezit of ben je bereid tot het behalen van een spuitlicentie.
Functie aanbod
Wij bieden je een salaris die passend is bij de functie. Het betreft een functie voor 38 uur per week. Overuren kunnen uitbetaald worden of er kan gekozen worden voor de tijd-voor-tijdregeling. Er wordt gestart met een jaarcontract waarvan één maand proeftijd. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk, daarom bieden wij jou de ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen door een opleidingsbudget beschikbaar te stellen.
Wat mag je verwachten

Een familiebedrijf met een platte organisatiestructuur die maatschappelijk betrokken is in het Westland. We zijn informeel en bieden je een plezierige werksfeer in een dynamische werkomgeving.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
15-02-2022