Junior Teeltspecialist (Phalaenopsis)

Junior Teeltspecialist (Phalaenopsis)

Vacaturenummer
8218
Plaatsnaam
's-Gravenzande
Functie
Teelt
Functienaam
Junior Teeltspecialist (Phalaenopsis)
Functie inhoud
Voor een phalaenopsiskwekerij in 's Gravenzande waar bloeiende pot Phalaenopsis 12 cm worden geteeld, zoeken wij een Junior Teeltspecialist.

Bedrijfsprofiel
Dit bedrijf vindt werkgeluk erg belangrijk! Dat uit zich in onze manier van werken; wij volgen ons gedragskompas SPIRIT. SPIRIT is het DNA van ons bedrijf, het gedragskompas is een handleiding voor alle medewerkers hoe wij met onze “momenten van de waarheid” omgaan. Je zet betekenisvol werk centraal. Jouw inzet maakt namelijk het verschil voor onze klanten. Er is volop ruimte voor eigen initiatief, om te leren en aan te passen aan de veranderende wereld. Dat doe je natuurlijk niet alleen. We werken samen, als team. Je wordt ondernemend aangestuurd; dit geeft jou de ruimte voor autonomie, persoonlijke ontwikkeling en het nemen van verantwoordelijkheid. Wij zijn trots op wat we samen hebben bereikt. Zo staat ons bedrijf in de Hillenraad Sub40 en ontvingen wij een Silver Award bij de International Grower of the Year-verkiezing.

Functie
Ben jij de nieuwe collega die ervoor zorgt dat onze Kolibri Orchids er stralend bij staan? Heb jij groene vingers en vind je kwaliteit belangrijk? Reageer dan op deze vacature van Junior Teeltspecialist. We zoeken versterking van ons team op onze nieuwe locatie in ‘s-Gravenzande. In overleg met de Leidinggevende Teelt bepaal je welke maatregelen nodig zijn om de teelt optimaal tot z’n recht te laten komen. Hierbij hoort onder andere watergeven en gewasbescherming, je scout op ziekten en plagen. Daarnaast is het belangrijk dat je weet hoe de klimaat- en substraatcomputer werkt. Wij leveren hoge kwaliteit, daarom voer je kwaliteitscontroles uit en bewaak je de benodigde acties. Je houdt registraties bij om de teelt verder te verbeteren. Wij houden van orde en netheid op het bedrijf, dit is van groot belang voor de hygiëne en uitstraling, je bent daarom medeverantwoordelijk voor het schoonhouden van ons bedrijf.

Onze prachtige orchideeën groeien 24/7, daarom ben je bereid om afwisselend op zaterdag te werken en storingsdienst te draaien. In deze junior functie kun je veel ervaring en kennis opdoen en heb je de mogelijkheid om door te groeien naar allround Teeltspecialist.
Functie eisen
 • Je hebt MBO werk- en denkniveau
 • Werkervaring in de tuinbouw bij voorkeur in relatie met teelt
 • Kennis van gewasbescherming, teelttechniek en klimaatbeheersing is mooi meegenomen
 • In bezit van spuitlicentie of bereid om deze te halen
 • Je bent flexibel en positief ingesteld en bereid om zelf ook persoonlijk en vakinhoudelijk te groeien
 • Bij voorkeur ben je woonachtig in het Westland of nabije omgeving
Functie aanbod
 • Een uitdagende functie binnen een groeiend familiebedrijf waar je écht van waarde kunt zijn
 • Een positieve werkomgeving, waar je blij wordt van de mooie producten
 • Een salaris dat past bij het niveau van je rol én je ruimte geeft om te groeien
 • Goede opleidingsmogelijkheden om jezelf te kunnen blijven ontwikkelen
 • Werken in een jong en dynamisch team
 • Met elkaar de mouwen opstropen en aan het einde van de dag trots zijn wat je met je team hebt bereikt.
 • Dat je opgenomen wordt in onze SPIRIT-cultuur
 • Elke week verse soep en lekker fruit
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
07-05-2022