Junior Teeltspecialist (Phalaenopsis)
Junior Teeltspecialist (Phalaenopsis)

Junior Teeltspecialist (Phalaenopsis)

Vacaturenummer
7187
Plaatsnaam
's-Gravenzande
Functie
Teelt
Functienaam
Junior Teeltspecialist (Phalaenopsis)
Functie inhoud
Voor onze nieuwe kwekerij in 's-Gravenzande waar bloeiende pot Phalaenopsis 12 cm worden geteeld, zoeken wij een Junior Teeltspecialist.

Bedrijf
OK Plant streeft er naar een inspirerend en ambitieus potplantenbedrijf te zijn. Jaarlijks produceren wij op onze vestigingen in Naaldwijk en Maasdijk meer dan 4.700.000 hoogwaardige 9-cm pot Phalaenopsis en 2.000.000 seizoensproducten & groene planten. Wat ons uniek maakt is dat wij prachtige sierpotten leveren bij onze planten. Door onze innovaties op het gebied van assortiment en marketing maken wij het verschil met ons eigen merk Kolibri Company waaronder de merken Kolibri Orchids, Kolibri Greens en Kolibri Home vallen. Onze ontwikkelingen staan niet stil, daarom investeren wij voortdurend in materialen, technieken en medewerkers! Per januari 2022 breiden wij uit met een 12-cm pot Phalaenopsislijn (jaarlijks 1.000.000) in onze nieuwe locatie in ’s-Gravenzande. Daarom zijn wij hard op zoek naar jou!

Functie
Ben jij de nieuwe collega die ervoor zorgt dat onze Kolibri Orchids er stralend bij staan? Heb jij groene vingers en vind je kwaliteit belangrijk? Reageer dan op deze vacature van Junior Teeltspecialist. In overleg met de Teeltspecialist van locatie 's-Gravenzande bepaal je welke maatregelen nodig zijn om de teelt optimaal tot z’n recht te laten komen. Hierbij hoort onder andere watergeven en gewasbescherming, je scout op ziekten en plagen. Daarnaast is het belangrijk dat je weet hoe de klimaat- en substraatcomputer werkt. Wij leveren hoge kwaliteit, daarom voer je kwaliteitscontroles uit en bewaak je de benodigde acties. Je houdt registraties bij om de teelt verder te verbeteren. Wij houden van orde en netheid op het bedrijf, dit is van groot belang voor de hygiëne en uitstraling, je bent daarom medeverantwoordelijk voor het schoonhouden van ons bedrijf.

Onze prachtige orchideeën groeien 24/7, daarom ben je bereid om afwisselend op zaterdag te werken en storingsdienst te draaien. In deze junior functie kun je veel ervaring en kennis opdoen en heb je de mogelijkheid om door te groeien naar allround Teeltspecialist.
Functie eisen
 • Je hebt MBO werk- en denkniveau
 • Werkervaring in de tuinbouw, bij voorkeur in relatie met teelt
 • Kennis van gewasbescherming, teelttechniek en klimaatbeheersing is mooi meegenomen
 • In bezit van spuitlicentie of bereid om deze te halen
 • Je bent flexibel en positief ingesteld en bereid om zelf ook persoonlijk en vakinhoudelijk te groeien
 • Bij voorkeur ben je woonachtig in het Westland of nabije omgeving
Functie aanbod
Een baan bij OK Plant betekent…
 • Een uitdagende functie binnen een groeiend familiebedrijf waar je écht van waarde kunt zijn
 • Een positieve, jong en dynamische werkomgeving, waar je blij wordt van de mooie producten
 • Een salaris passend bij je opleidingsniveau, werkervaring en je functie conform CAO Glastuinbouw
 • Goede opleidingsmogelijkheden om jezelf te kunnen blijven ontwikkelen
 • Een moderne werkomgeving, met veel geautomatiseerde processen
 • Een vrijdagmiddag borrel en elke week verse soep en lekker fruit in je pauze!
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
12-05-2021