Junior Teeltspecialist (paprika)

Junior Teeltspecialist (paprika)

Vacaturenummer
8228
Plaatsnaam
Berkel en Rodenrijs
Functie
Teelt
Functienaam
Junior Teeltspecialist (paprika)
Functie inhoud
Voor een paprikakwekerij uit Berkel en Rodenrijs zijn wij op zoek naar een Junior Teeltspecialist (fulltime).

Bedrijfsprofiel
Wij zijn een paprika teelt- en verpakkingsbedrijf van 19 ha in Berkel en Rodenrijs. Het bedrijf wordt geleid door 3 jonge ondernemers met de blik op de toekomst. Met ons eigen merk en onze zusterbedrijf hebben we een goede plek in de dynamische markt van de AGF veroverd en daar zijn wij trots op! Wij telen de juiste rassen die afgestemd zijn naar wens van de klant. Je hebt samen met de Teeltmanager nauw contact met de verkopers en samen met hen en de directie maak je teelt strategische keuzes.

Functie
In deze functie ben je mede verantwoordelijk voor de productie, klimaat, watergift en biologie van de teelt. Op basis van de teeltstrategie stem je samen met de Teeltmanager het klimaat iedere dag af op de behoefte van de plant. Samen met de Teeltmanager en de teeltvoorlichter analyseer je de beste teeltmethode voor het gewas en streef je naar een zo hoog mogelijke productie en vruchtkwaliteit. Als Junior Teeltspecialist krijg je de mogelijkheid om kennis en ervaring op doen. Het is een afwisselende functie waarbij je veel leert van onze teeltspecialisten en biedt een optimale basis om jezelf te ontwikkelen en om door te groeien naar zelfstandig teeltspecialist.
Afwisselend teeltronde lopen en storingsdiensten draaien buiten de reguliere werktijden zijn onlosmakelijk verbonden met het uitoefenen van deze functie.
Functie eisen
  • Je bezit de volgende competenties: betrokken, innovatief, kwaliteitsbewust, goede communicatieve vaardigheden, oplossing- en prestatiegericht en je neemt verantwoording.
  • Benodigde kennis en vaardigheden: MBO/HBO werk- en denkniveau, leergierig en ondernemend, oog voor detail, passie voor de teelt en plantfysiologie, enige technische affiniteit, computerhandig en bekend met moderne bedrijfsvoering, beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Benodigde persoonlijkheidskenmerken: energieke hands-on mentaliteit, gezonde dosis ambitie, kritische blik, vasthoudend, zorgvuldig en je bent nauwkeurig.
Functie aanbod
  • Uitdaging en plezier! Dat staat voorop. Wij bieden je een inwerktraject waarbij je het hele bedrijf leert kennen. Je wordt begeleid door onze Teeltmanager en de directie, je gaat mee met de rondgang bij collega telers en zit regelmatig met de teeltvoorlichter. Kortom, een fantastische kans om hier met elkaar iets moois van te maken!
  • Daarnaast regelen wij een laptop en een telefoon voor je, ontvang je een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden die horen bij de functie en jouw ervaringsniveau.
  • Je werkt in een professioneel bedrijf met moderne teelttechnieken, de nieuwste software pakketten en zoveel mogelijk digitaal. Onze werksfeer is informeel, betrokken en wij werken met korte lijnen. Wekelijks hebben we een vrijdagmiddagborrel en meerdere keren per jaar een bedrijfsfeestje.
  • De startdatum voor de functie is in overleg.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
09-05-2022