(Junior) Teeltmedewerker (vetplanten)

(Junior) Teeltmedewerker (vetplanten)

Vacaturenummer
7512
Plaatsnaam
's-Gravenzande
Functie
Teelt
Functienaam
(Junior) Teeltmedewerker (vetplanten)
Functie inhoud
Voor Acro Lock Potplanten zijn wij op zoek naar een (Junior) Teeltmedewerker.

Het bedrijf
Bij dit bedrijf kweken zij ±70 verschillende soorten planten uit de vetplanten familie. De locatie (1,4 ha) is gevestigd in ’s-Gravenzande. Onder andere de Aloë vera, Haworthia, Gasteria en de verschillende soorten succulenten (vetplanten) passeren de revue. Een gedeelte van de stekproductie hebben ze in eigen hand. Het andere gedeelte kopen zij in bij stekleveranciers van over de hele wereld. Men draagt zorg voor de opkweek van dit product tot sierplant voor de consument.

De functie
De groei en ontwikkeling van onze vetplanten vraagt om een andere aanpak. Met ondersteuning van de eigenaar leer je alle kneepjes uit het vak. Wij zijn op zoek naar iemand die zich voor de langere termijn wil binden aan dit gezellige bedrijf en zich wil ontwikkelen. Met als doel dat jij uiteindelijk (deels) verantwoordelijk bent voor alle teelt-technische werkzaamheden.
Functie eisen
Heb jij interesse in alles wat groeit en bloeit? Misschien heb je wel een groene opleiding gevolgd of heb je ervaring in een soortgelijke functie? Dit is allemaal mooi meegenomen maar het belangrijkste voor ons is dat je er zin in hebt! Je hebt een positieve instelling en wil met de ambities van het bedrijf meegroeien. Je bent een harde werker en snelle denker. De beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste.
Functie aanbod
Wij bieden jou een afwisselende baan met verantwoordelijkheid in een veelzijdig bedrijf. Je komt te werken in een omgeving met ontwikkelmogelijkheden met uitzicht op een vast contract. Het salaris is marktconform.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
LBO / Mavo / VMBO / MBO 1+2
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
07-09-2021