Vacatures
Junior Teeltmedewerker

Junior Teeltmedewerker

Vacaturenummer
8170
Plaatsnaam
Haaren
Functie
Teelt
Functienaam
Junior Teeltmedewerker
Functie inhoud
Voor onze aardbeienkwekerij in Haaren zoeken wij een Junior Teeltmedewerker.

Op een teeltareaal van 2,4 hectare wordt, in een moderne kas in een team van circa 15 – 20 personen, dagelijks gewerkt aan het telen van de beste kwaliteit aardbeien. Onze kas is voorzien van moderne en duurzame teelttechnieken, waaronder de inzet van biologische bestrijding, verwarming met een biomassakachel en de omschakeling naar een mobiel teeltsysteem.

Wij zoeken iemand die het teeltvak wil gaan leren. Uiteindelijk zal samen met de bedrijfseigenaar, ervoor zorg dragen dat de teelt optimaal verloopt. Je bent mede verantwoordelijk voor de teelt en kwaliteit van het gewas en het product door het creëren van de meest ideale teeltomstandigheden: van klimaatbeheer tot watermanagement, kwaliteitsbeoordelingen van gewas en product, tijdig inzet van benodigde teelt(be)handelingen, bemesting en de inzet van gewasbeschermingsmiddelen. Daarnaast draag je bij aan het optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen. Dit doe je in nauwe samenwerking met o.a. de bedrijfseigenaar, de bedrijfsleidster en de teeltmedewerkers.
Functie eisen
Als je ervaring hebt in de agrarische sector is dat mooi, maar niet noodzakelijk. Wij zoeken iemand die een goede werkinstelling heeft en leergierig is. Je kunt bij ons van A tot Z alle kneepjes van het teeltvak leren.
Functie aanbod
Een heel afwisselende functie waarbij je stap voor stap het vak van telen kunt gaan leren bij een innovatief en tegelijk heel gezellig bedrijf.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Plaatsingsdatum
11-04-2022