Vacatures

Junior Teelt/Arbeid (tomaten)

Vacaturenummer
4871
Plaatsnaam
Rijsenhout
Functie
Productie leidinggevend
Functienaam
Junior Teelt/Arbeid (tomaten)
Functie inhoud
Voor een modern kasgroenten bedrijf gespecialiseerd in het telen van trostomaten in Rijsenhout zijn wij op zoek naar een Junior Teelt/Arbeid.

In deze dynamische functie ondersteun je op twee zeer belangrijke processen. Dit geeft je de mogelijkheid om allround ervaring op te doen. Op teeltgebied zorg je voor een tijdige en juiste uitvoering van teeltverzorging en gewasbeschermingswerkzaamheden, het bijhouden van een teeltregistratie, het optimaliseren van het teeltproces en het biologisch evenwicht in de kas. Op arbeidsgebied geef je leiding aan medewerkers en scholieren en ondersteun je de Manager Arbeid in het opstellen van een kloppende arbeidsplanning en een juiste administratie.
Functie eisen
Ben jij een enthousiaste teamspeler met passie voor perfectie, heb je MBO denk- en werkniveau, heb je enige ervaring in de glastuinbouw, kennis van Word/Excel, ben je ondernemend leergierig en communicatief vaardig, dan zijn wij op zoek naar jou!
Functie aanbod
We werken in teams, waarbij verantwoordelijkheden worden verdeeld. De functie is een afwisselde en zelfstandige functie, waarbij je contact onderhoud met de bedrijfsleider en hem van advies voorziet. Daarnaast biedt deze functie goede doorgroeimogelijkheden en mogelijkheden tot het volgen van de benodigde opleidingen.

Het bedrijf biedt je een dynamische, zelfstandige en afwisselende functie. Je komt te werken in een gemotiveerd team, met een goed salaris en in een moderne werkomgeving.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
13-04-2018