Junior technisch medewerker (kalanchoë)

Junior technisch medewerker (kalanchoë)

Vacaturenummer
8185
Plaatsnaam
’s-Gravenzande
Functie
Technisch
Functienaam
Junior technisch medewerker (kalanchoë)
Functie inhoud
Voor een hypermoderne en volledig geautomatiseerde kwekerij met drie locaties in het Westland zoeken wij een Junior technisch medewerker.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is een hypermoderne en volledig geautomatiseerde kwekerij met vier locaties in regio Westland. Met het ambacht van vroeger en de technieken van nu kweken zij jaarrond Kalanchoë en andere bloeiende potplanten zoals Chrysant, Celosia, Princettia. Daarnaast staat één van de locaties in de wintermaanden volledig in het teken van de opkweek van jonge groenteplanten.

De plant is koning! Samen zetten ze zich keihard in voor een plant van topkwaliteit, die de wensen van de klant optimaal vervult. Dit kan niet zonder goede werksfeer! Men houdt van korte lijntjes, gezellige collega’s en het vieren van successen. De kernwaarden zijn: betrouwbaarheid, gedrevenheid, flexibiliteit, transparantie en innovatie. Een kwekerij met ambitie dus! Herken jij jezelf in deze waarden? Dan ben jij misschien de nieuwe collega die zij zoeken.

De functie
6.55 uur: nog even wakker worden in de kantine, eerst maar eens een bakkie. Om 7.00 uur begint je werkdag en bespreek je met Marcel, onze Hoofd technische dienst, de planning. Jullie vinden het beiden een sport om storingen bij onze geavanceerde machines te voorkomen en ‘s ochtends staat er daarom periodiek onderhoud aan de machines van locatie 1 op het programma. Deze ken je inmiddels van binnenuit, dus dat kun je prima zelfstandig af. Marcel gaat naar locatie 4 om een storing te verhelpen aan een van de geautomatiseerde transportbanen. Aan het einde van de ochtend lig jij mooi op schema en is het tijd voor lunch. Marcel kan nog wel een handje gebruiken en dus scheur jij na je lunch met de caddy naar de Zwartendijk om hem te helpen. Twee uur verder loopt de baan weer op rolletjes en rijd je terug naar locatie 1. Donderdag staat er een grote reparatie aan de potmachine gepland, dus je checkt de onderdelenvoorraad en bestelt nog wat extra zodat jullie zeker niet misgrijpen. Om 16.30 uur is het hoog tijd om weer lekker naar huis te gaan, voldaan van weer een mooie dag!
Functie eisen
  • Je beschikt over mbo werk- en denkniveau, een opleiding in technische richting is een pre
  • Wij kunnen op jou bouwen en je denkt in oplossingen
  • Je bent zelfstandig, neemt initiatief en je werkt nauwkeurig
  • Je bent leergierig en wilt graag alle ins en outs van onze machines weten
  • Je weet van aanpakken en werkt graag in een team van enthousiaste collega’s
Functie aanbod
  • Werken in een jong en dynamisch bedrijf met passie voor onze producten en klanten
  • Gevarieerde werkzaamheden, geen dag is hetzelfde
  • Een passend salaris
  • Goede, informele werksfeer en gezellige collega’s
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
19-04-2022