Junior Teamleider (Tomaten en Komkommers)

Junior Teamleider (Tomaten en Komkommers)

Vacaturenummer
8110
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Productie
Functienaam
Junior Teamleider (Tomaten en Komkommers)
Functie inhoud
Voor een kwekerij gespecialiseerd in het telen van tomaten en komkommers in De Lier zijn wij op zoek naar een Junior Teamleider.

Bedrijfsprofiel
Werken bij het bedrijf betekent samenwerken en onderdeel zijn van een gemotiveerd en enthousiast team. Het bedrijf is in 2019 ontstaan vanuit een samenwerkingsverband tussen kwekerij Greenway en kwekerij Van den Berg. Beide bedrijven zijn ervaren in het telen van tros- en snoeptomaten en inmiddels is er ook ervaring met het telen van komkommers. Zo kunnen deze telers van elkaar leren en sneller ontwikkelen. Het bedrijf maakt een snelle groei door en heeft inmiddels twee locaties. Beide zijn gevestigd op de Kreekrug in De Lier.

Functie
Als Junior Teamleider ben jij hét aanspreekpunt voor de 40-70 medewerkers van het bedrijf. Samen met je collega’s run je deze locatie. Hierbij zal je ondersteunt worden door Tim (Manager) en jij gaat Milan (Teamleider) ondersteunen in de tuin. Jullie kijken met elkaar hoe de locatie, de werkzaamheden en de medewerkers iedere dag weer kan worden verbeterd. Jij bent de drijfveer achter het team medewerkers en je zorgt ervoor dat de werkzaamheden op de juiste en meest efficiënte manier worden uitgevoerd. Hierbij zal je ondersteuning krijgen van Tim en Milan. Tevens spar je met hen over de planning en personeelsbezetting.

Met de juiste coaching help jij je medewerkers met het behalen van de normen en de kwaliteitseisen. Naast het meewerken in de kas en het aansturen van het team maak je de wekelijkse planning en houd je de administratie bij van jouw medewerkers. Een goede werksfeer is heel belangrijk en daarom verwachten wij ook dat jij je hiervoor inzet. Je krijgt hiervoor ook de ruimte om geregeld wat leuks te (laten) organiseren voor jouw team. Zo zorg jij samen met jouw team voor een fijne werkomgeving en een perfect eindproduct: de komkommer.

De Junior teamleider die wij zoeken moet iedere zaterdagmorgen in het seizoen beschikbaar zijn om de zaterdagploeg aan te sturen. Deze dag kan worden gecompenseerd met een doordeweekse vrije dag.
Functie eisen
 • MBO werk en denkniveau
 • Zelfstandig en flexibel
 • Leidinggevende skills
 • Sociaal en ondernemend
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Relevante werkervaring is een pré
Functie aanbod
 • Fulltime dienstverband
 • 25,5 vakantiedag
 • Passend salaris
 • Secundaire arbeidsvoorwaarde zoals pensioenregeling en reiskosten vergoeding
 • Moderne werkomgeving
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
23-03-2022