Junior Teamleider Schiphol (tomaten)
Junior Teamleider Schiphol (tomaten)

Junior Teamleider Schiphol (tomaten)

Vacaturenummer
7281
Plaatsnaam
Rijsenhout
Functie
Productie leidinggevend
Functienaam
Junior Teamleider Schiphol (tomaten)
Functie inhoud
Voor een trostomatenkwekerij zijn wij op zoek naar een Junior Teamleider (Schiphol).

Functie
Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van medewerkers. Met als doel dat alle handelingen om een perfect product te krijgen juist worden uitgevoerd en uiteraard iedereen met plezier aan de slag is. Werken op een splinternieuwe en moderne locatie? Op locatie Schiphol hebben ze de afgelopen twee jaar volop gebouwd aan een moderne tomatenkwekerij. Dit jaar zijn we weer gestart aan het verder bouwen en zoeken ze naar ambitieuze collega’s die het team komen versterken.

Je start als Junior Teamleider met het meewerken in het productieproces. Ben jij de master van de kas geworden? En kan jij alle handelingen dromen? Dan ben jij dé Junior Teamleider om het team van (flex)medewerkers en scholieren aan te sturen.

Je houdt toezicht op de kwaliteit, de uitvoering en de veiligheid van het productieproces. Je motiveert medewerkers en creëert een vast team om je heen. Jij bewaakt een goede werksfeer waarin medewerkers prettig werken en zich kunnen ontwikkelen. Wat gebeurt er allemaal om te zorgen dat wij vele mensen kunnen voorzien van goede trostomaten? Hiervoor zijn vijf hoofd handelingen cruciaal die worden uitgevoerd door vele medewerkers. Hierbij is de juiste planning het succes. Samen met de Teamleider/Locatie Manager zorg jij voor een sluitende planning en een correcte administratie. Je bent als Junior Teamleider de oren en ogen in de kas van de Teamleider. Je bent aanwezig bij overleggen en excursies en zorgt ervoor dat dit is voorbereid. Kortom een dynamische baan.

We werken in teams, waarbij verantwoordelijkheden worden verdeeld. De functie is afwisselend en zelfstandig, waarbij je contact onderhoud met de Teamleider/Locatie Manager en hem van advies voorziet. Daarnaast biedt deze functie goede doorgroeimogelijkheden en mogelijkheden tot het volgen van de benodigde opleidingen.

Bedrijf
Het bedrijf is gespecialiseerd in het telen van trostomaten. Met een groot team wordt met passie voor perfectie gewerkt aan een kwalitatief en lekker product. Daar worden wij blij van! We hebben passie voor samenwerken, voor groei en voor optimalisatie en dit zie je terug in onze werkwijze. Word jij daar ook blij van?
Functie eisen
Geen ervaring in de tuinbouw? Of geen ervaring als leidinggevende? Dat kan, dit is een functie waarin je veel kan leren.
Verder heb jij:
 • MBO werk- en denkniveau
 • Leidinggevende skills
 • Ondernemend en leergierig
 • Ambitie voor de tuinbouwsector
 • Passie voor perfectie
Functie aanbod
 • Fulltime dienstverband
 • 25,5 vakantiedagen
 • Passend salaris
 • Reiskosten vergoeding
 • Doorgroei mogelijkheden
 • Mooie en moderne werkomgeving
 • Gedreven team en prettige werksfeer
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
22-06-2021