vacatures

Vacaturebank

Junior Supervisor Logistiek (Arbeid & Planning)

Vacaturenummer
4769
Plaatsnaam
Bleiswijk
Functie
Logistiek medewerker
Functienaam
Junior Supervisor Logistiek (Arbeid & Planning)
Functie inhoud
Voor een tomatenkwekerij met verschillende locaties in de 3B-Hoek zijn wij op zoek naar een Junior Supervisor Logistiek (Arbeid & Planning).

Een uitdagende functie waar organisatietalent en stressbestendigheid voor nodig zijn. Vind jij het een sport om tijdens verschillende omstandigheden zo efficiënt mogelijk te blijven werken!? Dan heeft deze kwekerij voldoende nationale en internationale uitdagingen voor jou!

Functie inhoud
Als startend Supervisor Logistiek zie jij dagelijks het effect van een efficiënte arbeidsplanning in de gerealiseerde productiecijfers terug. Eigenlijk heb jij dus samen met jouw team direct invloed op het bedrijfsresultaat van de onderneming en daar ligt ook gelijk jouw uitdaging en verantwoordelijkheid.
Je start met een intensief inwerktraject waarin je de kneepjes van het vak leert. Je maakt je alle teelt- en oogstwerkzaamheden eigen en leert hoe je deze kunt overbrengen op anderen. Want zeg nu eerlijk, je kunt pas delegeren als je zelf uitvoerend goed werk kunt leveren. Dan weet je waar je het over hebt en neem je zonder moeite de verantwoordelijkheid voor het aansturen en opleiden van jouw team van gewas- en oogstmedewerkers.
De door jouw leidinggevende gemaakte weekplanning is jouw leidraad. Als Junior Supervisor Logistiek zie je er continu op toe dat de weekplanning wordt gerealiseerd en je overlegt regelmatig met je leidinggevende over eventuele wijzigingen. Want wijzigingen die zijn onvermijdelijk denk maar aan veranderende weersomstandigheden, hoeveelheid beschikbare medewerkers en bijzondere klantwensen. Tussentijds bijsturen geeft jou de mogelijkheid om je organisatietalent te benutten en vergt van jou goed denk- en rekenwerk. Zie het maar zo, elke week biedt nieuwe uitdagingen en nieuwe kansen.
Wat ook nog belangrijk is in deze functie is het bieden van structuur aan de medewerkers. Als de werkdag nog lang niet ten einde is, ben jij alweer bezig met het werk voor te bereiden voor de volgende dag. Want die dag begint vroeg en dan is het belangrijk dat jouw team direct aan de slag kan zonder na te hoeven denken waar ze moeten starten of waar het werkmateriaal is gebleven. Jij biedt de medewerkers houvast en helpt waar nodig.
Functie eisen
Jij bent een positief ingesteld persoon, resultaatgericht en een echte doener. Je raakt niet zo snel in paniek als dingen niet gaan zoals je van tevoren had bedacht. Jij bent iemand die hier op inspeelt en daarom is het van belang dat je snel kunt rekenen, stressbestendig bent en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
Groenteteelt kennis is mooi meegenomen maar geen harde eis. Wel van belang is dat je over coördinerende of leidinggevende werkervaring beschikt. Gezien de samenstelling van het team zijn wij opzoek naar een startende Supervisor Logistiek met maximaal 2 jaar ervaring zodat wij onze nieuwe collega een groeitraject kunnen bieden.
Functie aanbod
Je komt te werken in een enthousiast team van medewerkers die resultaatgericht werken en collegiaal zijn ingesteld. In deze zelfstandige functie krijg je verantwoordelijkheid en draag je bij aan de kernkwaliteiten van de organisatie: kwaliteit, snelheid en innovatie. Wij zijn een groeiend bedrijf met diverse nationale en internationale uitdagingen, ook voor jou! Er wordt gestart met een tijdelijk contact maar de doelstelling is een contract voor onbepaalde tijd aan te gaan.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Matig
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
22-02-2018