Junior stek teelt medewerker (Planten)

Junior stek teelt medewerker (Planten)

Vacaturenummer
8564
Plaatsnaam
Erica
Functie
Teelt
Functienaam
Junior stek teelt medewerker (Planten)
Functie inhoud
Voor een bedrijf in Erica dat planten vermeerdert zijn we op zoek naar en Junior stek teelt medewerker.

Bedrijfsprofiel
Op ons stekbedrijf in Erica vermeerderen we planten door ze te stekken. Hier ligt de basis van een mooie en gezonde plant. Je kunt het zien als de kraamkamer van de planten. Om een mooie en gezonde plant te kweken, moet alles in de verzorging kloppen. Luchtvochtigheid, de hoeveelheid water en licht: pas als alles perfect is, krijg je de mooiste planten. Kwaliteit staat hoog bij ons in het vaandel, dit waarderen onze klanten. En mede hierdoor is ons bedrijf groeiende, daarom zoeken wij versterking voor ons team. Heb je groene vingers en lijkt het je een leuke uitdaging om aan de basis te staan van mooie planten? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Functie
Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de stekken. Hier ontstaat al het nieuwe plantgoed dat elders wordt opgekweekt tot grote, gezonde planten. Na jouw goede zorgen in het eerste jaar, worden de jonge stekken verkocht.

Jouw taken hier bestaan onder andere uit:
  • Stekken knippen van moederplanten.
  • Stekken knippen.
  • Jonge stekken goed in de gaten houden en verzorgen.
Functie eisen
Een enthousiast iemand die graag de handen uit de mouwen steekt. Kennis van het vak is fijn, maar iemand die erg leergierig is, is ook altijd welkom. Perfectionistisch is ook een term die bij ons van pas komt, pas dan groeien de stekken op z’n best.
Functie aanbod
Je komt bij het bedrijf te werken in een jong en enthousiast team. Doet iemand erg zijn best dan helpen wij je te groeien in je persoonlijke ontwikkeling. Pas jij helemaal in deze functie dan kun je eventueel doorgroeien tot bedrijfsleider.

Verder bieden wij:
  • Marktcomfort salaris.
  • Fulltime baan (42 u) met kans op een vast contract.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
31-05-2022