Junior receptionist/administratief medewerker (Vermeerdering)

Junior receptionist/administratief medewerker (Vermeerdering)

Vacaturenummer
7569
Plaatsnaam
Wilp
Functie
Logistiek
Functienaam
Junior receptionist/administratief medewerker (Vermeerdering)
Functie inhoud
Voor een vermeerderaar van Cyclamen, Ranonkels en Primula's in Wilp zijn wij op zoek naar een Junior receptionist/administratief medewerker.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf maakt de mooiste Cyclamen, Ranonkels en Primula’s ter wereld. Het bedrijf is met ruim 250 medewerkers in Nederland en Tanzania uitgegroeid tot een prominente speler. Klanten in zo’n 35 landen worden dagelijks voorzien van zaden en kwekers mogen rekenen op een solide teelt- en marketingondersteuning. Sterke genetica, kennisdeling en constante innovatie zijn de fundamenten van het succes. Deze organisatiedoelen vragen naast samenwerking een grote mate van betrokkenheid en bereidheid tot (persoonlijke) ontwikkeling. Je werkt samen met je collega’s in een innovatieve en inspirerende organisatie die toonaangevend is in de Nederlandse tuinbouw met volop ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

De functie
Als junior receptionist/administratief medewerker ben je het gezicht en eerste aanspreekpunt van ons bedrijf. Je rapporteert aan de HR manager en werkt gedeeltelijk samen met een senior receptionist. Je bent onderdeel van het team Facilities.

Met een glimlach ben jij het visitekaartje van Schoneveld Breeding. Jij houdt je onder meer bezig met:
  • ontvangen van bezoekers.
  • beantwoorden van mail en telefoon.
  • een aantal facilitaire taken.
  • waar nodig de afdeling HR administratief ondersteunen.
  • in- en uitgaande post/pakketten en (kantoor)bestellingen voor collega's verzorgen.
Functie eisen
Jij bent de representatieve eerste indruk van Schoneveld Breeding. Gasten kunnen rekenen op een gastvrije ontvangst en dankzij jou is de administratie keurig op orde. Je krijgt de kans om te groeien in je functie en vindt het leuk om afwisselende taken te hebben. Je bent een goedgehumeurde aanpakker. Wij vragen concreet om:
  • een afgeronde mbo-opleiding.
  • beheersing van relevante Microsoft Office pakketten.
  • beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift.
  • een planmatige, georganiseerde en nauwkeurige werkwijze.
Functie aanbod
Conform cao Glastuinbouw is deze functie ingeschaald in loonschaal D. Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract, maar we bieden uitzicht op een vaste aanstelling.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
12-24 uur
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
08-10-2021