Junior International Salesmanager (Sierteelt)

Junior International Salesmanager (Sierteelt)

Vacaturenummer
8602
Plaatsnaam
Valkenburg
Functie
Commercieel
Functienaam
Junior International Salesmanager (Sierteelt)
Functie inhoud
Voor een bedrijf dat succesvol opereert binnen de internationale sierteelt in Valkenburg zijn wij op zoek naar een Financieel Manager, een teamspeler met ambitie.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is een innovatief bedrijf met meer dan 150 jaar historie, dat succesvol opereert binnen de internationale sierteelt. Dit doen we door het continu verbeteren van de genetica, door synergie te creëren in veredelings- en vermeerderingstechnologie en door intensieve samenwerking in het vermarkten met partners in de keten. Samen ontwikkelen we nieuwe soorten en variëteiten en verbeteren we bestaande rassen binnen onze hoofdproducten. Dat zijn de snijgewassen Alstroemeria, Bouvardia, Chrysant, Freesia en Statice, het bolgewas Lelie en de potproducten Aster, Celosia, Chrysant, Colorita®, Multiflora en Bellevardia. We leveren dit uitgangsmateriaal aan onze klanten, de professionele teler wereldwijd.

Functie
Werken bij het bedrijf en tegelijk een HBO diploma halen? Dat kan!
Volg jouw deeltijdopleiding Tuinbouw & Agribusiness bij Hogeschool InHolland en doe gelijk ervaring op in de praktijk als Junior International Salesmanager.

Tijdens de 2 of 4-jarige studie (afhankelijk van leergang keuze) word je begeleid door jouw persoonlijke leercoach vanuit InHolland en krijg je daarnaast een coach toegewezen binnen het bedrijf die jou, als ervaren Account Manager, alle kneepjes van het sales vak zal leren. Je werkt dagelijks samen met collega’s, gedreven door passie, met jarenlange ervaring in de bloembollenbranche.

Wil je voorop blijven lopen en doorgroeien binnen een innovatief bloembollenbedrijf met 160 jaar historie en kennis? Dan zijn we op zoek naar jou!
Functie eisen
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
  • Je bent in staat om gestructureerd, praktisch en analytisch te werk te gaan
  • Je werkt zelfstandig en denkt klantgericht
  • Je bent leergierig, enthousiast en houdt van reizen en van uitdaging
  • Zowel de Nederlandse als de Engelse taal beheers je goed
  • Verder heb je commercieel talent, overtuigingskracht en ben je resultaatgericht ingesteld.
Functie aanbod
In deze functie bieden wij jou, na een gedegen inwerktraject, een unieke kans om jezelf als sales professional te ontwikkelen bij een internationaal bedrijf met prachtige producten en gedreven collega’s. Vanuit je functie zal je regelmatig internationale reizen maken om onze klanten te bezoeken en te adviseren.
Het bedrijf staat bekend om te investeren in de continue ontwikkeling van collega’s, producten, processen en algehele kwaliteit.
Ons arbeidsvoorwaardenpakket is royaal met vakantiegeld, reiskostenvergoeding, ruim 25 vakantiedagen per jaar, collectieve zorgverzekering, bedrijfsfysiotherapie en fietsplan.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
03-06-2022