(Junior) Financieel Specialist

(Junior) Financieel Specialist

Vacaturenummer
8027
Plaatsnaam
Bleiswijk
Functie
Staf
Functienaam
(Junior) Financieel Specialist
Functie inhoud
Voor Anthura BV zijn wij op zoek naar een (Junior) Financieel Specialist.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is de expert in veredeling en vermeerdering van orchideeën en anthurium. Ons familiebedrijf is in 82 jaar tijd uitgegroeid tot een wereldwijde marktleider. Door een jarenlange focus op innovatieve en duurzame productontwikkeling is een ongelimiteerde variatie in kleurrijke rassen ontstaan.

Functie
Als financieel specialist ga je je bezighouden met de verbetering van de financiële processen en vastleggingen en bied je ondersteuning bij uitvoerende werkzaamheden op piekmomenten. Daarnaast ben je betrokken bij fiscale aangiften, het uitvoeren van diverse financiële controles en interne en externe audits. Je werkt op de financiële afdeling, maar zal met jouw kritische blik ook kijken naar administratieve processen van andere afdelingen.
Functie eisen
Je bent van nature nieuwsgierig en bent niet bang om kritische vragen te stellen. Je bent proactief en analytisch sterk. Daarnaast kan je goed schakelen tussen routinematige werkzaamheden en ad hoc vraagstukken. Je bent tenminste vier dagen per week beschikbaar (aantal uren in overleg). Bij voorkeur heb je:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Goede kennis van Microsoft Office;
  • Kennis van en affi niteit met ERP systemen en power BI;
  • Stage- en/ of werkervaring op een fi nanciële afdeling.
Functie aanbod
Een spilfunctie in een dynamische werkomgeving. Als financieel specialist ontvang je een passend salaris gebaseerd op je kennis en ervaring en volop ontwikkelingsmogelijkheden, zowel verbreding als verdieping. In eerste instantie start je met een jaarcontract waarbij het de intentie is om dit contract na een jaar om te zetten naar een dienstverband voor onbepaalde tijd. Uiteraard bieden wij jou een uitgebreid inwerkprogramma aan, waarbij je kennis maakt met alle afdelingen en vestigingen. In de loop van 2022 verhuizen we naar een prachtige werkplek in ons volledig verbouwde kantoor.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
24-32 uur
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
21-02-2022