Vacatures

(junior en/of senior) Teeltspecialist

Vacaturenummer
6297
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Teelt
Functienaam
(junior en/of senior) Teeltspecialist
Functie inhoud
Voor een paprikakwekerij in De Lier zijn wij op zoek naar een Teelspecialist

Bedrijfsprofiel
Het betreft een familiebedrijf gespecialiseerd in het telen van rode paprika’s. Samen met een tiental vaste medewerkers en uitzendkrachten telen en verpakken zij de paprika’s. Dit doen zij op 3 locaties in het Westland die samen een kleine 24ha groot zijn. Maar men groeit door, volgend jaar komt er nog zo’n 4ha bij.

Het wordt jouw verantwoordelijkheid om op onze locatie in Honselersdijk te zorgen voor een optimale teelt. Het is dé uitdaging voor jou om de beste, mooiste en lekkerste paprika’s af te leveren!

Je hebt een uitstekend gevoel voor teelt en de meest optimale teeltomstandigheden. Je zoekt continu naar manieren om het resultaat te verbeteren, kortom je bent innovatief en creatief en je krijgt veel ruimte om jouw ideeën te verwezenlijken, maar ook de nodige begeleiding vanuit onze directie en teeltteam.

Eigen initiatief wordt enorm gewaardeerd, denk jij een betere manier van werken te weten dan gaan wij graag met je in gesprek over mogelijke aanpassingen. Wij houden van meedenkers in ons team! Je bent oplossingsgericht ingesteld en vindt het daarnaast een uitdaging om (kleinschalig) onderhoud te plegen aan onze installaties.
Functie eisen
Je bezit voldoende werk- en denkniveau om je deze functie goed eigen te kunnen maken, wij verwachten minimaal MBO+ niveau, aangevuld met teeltkennis in de groenteteelt, bij voorkeur in de paprika’s. Je bent uitermate praktisch ingesteld en je houdt van korte lijnen binnen een organisatie waar jij werkt. Tenslotte kun je goed samenwerken en het overzicht houden.
Functie aanbod
Dynamische functies binnen een vooruitstrevend bedrijf waar jaarrond werk is.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
01-04-2020