Junior Controller (Vermeerdering)

Junior Controller (Vermeerdering)

Vacaturenummer
7571
Plaatsnaam
Wilp
Functie
Management functies
Functienaam
Junior Controller (Vermeerdering)
Functie inhoud
Voor een vermeerderaar van Cyclamen, Ranonkels en Primula's in Wilp zijn wij op zoek naar een Junior Controller.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf maakt de mooiste Cyclamen, Ranonkels en Primula’s ter wereld. Het bedrijf is met ruim 250 medewerkers in Nederland en Tanzania uitgegroeid tot een prominente speler. Klanten in zo’n 35 landen worden dagelijks voorzien van zaden en kwekers mogen rekenen op een solide teelt- en marketingondersteuning. Sterke genetica, kennisdeling en constante innovatie zijn de fundamenten van het succes. Deze organisatiedoelen vragen naast samenwerking een grote mate van betrokkenheid en bereidheid tot (persoonlijke) ontwikkeling. Je werkt samen met je collega’s in een innovatieve en inspirerende organisatie die toonaangevend is in de Nederlandse tuinbouw met volop ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

De functie
Als junior controller werk je nauw samen met onze controller enerzijds en je collega van de salarisadministratie anderzijds. Je rapporteert aan onze financieel directeur.

Tot jouw hoofdtaken behoren het assisteren en ondersteunen van de controller bij de volgende werkzaamheden:
 • het toetsen van de realisatie van het beleid van de organisatie d.m.v. registratie, controle en budgettering en je onderneemt actie bij het constateren van afwijkingen hierin (je zoekt het overleg met de controller en/of je leidinggevende).
 • het toezien op naleving van de administratieve procedures van de organisatie.
 • het beheren en bewaken van de juistheid, betrouwbaarheid en volledigheid van de financiële administratie en de managementinformatie.
 • het gevraagd en ongevraagd verstrekken van advies aan je leidinggevende over financieel-economische consequenties van voorgenomen besluiten en vraagstukken.
 • het zorgdragen voor het opstellen van diverse aangiften (belasting, sociale verzekeringen, e.d.).
 • het voeren van overleg met de accountant en het begeleiden van de accountantscontrole.
 • het onderhouden van externe werk gerelateerde contacten.
 • het coördineren van de informatieverzameling voor de begroting en de jaarrekening van de organisatie en voor de begrotingen en jaarrekeningen waarvoor de organisatie verantwoording draagt.
 • het verzorgen van periodieke managementinformatie, zoals rapportages, overzichten van begrote en werkelijke kosten, bedrijfseconomische analyses en beslissingscalculaties.
 • het adviseren en toetsten m.b.t. liquiditeitenbeheer en debiteuren.
Functie eisen
Resultaat en kwaliteit zijn voor jou het belangrijkst. Je zoekt daarvoor graag de samenwerking met collega’s. Zo kun je altijd blijven leren, want jij bent nieuwsgierig en gaat graag in gesprek.
Verder vragen wij:
 • hbo-werk- en -denkniveau (voorkeur opleidingsrichting BE).
 • uitstekende cijfermatige vaardigheden en een nauwkeurige aanpak.
 • de gave om hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden.
 • ervaring met automatisering van diverse processen.
Functie aanbod
Conform cao Glastuinbouw bieden wij een marktconforme beloning. Hoe hoog precies? Dat is afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Wij bieden een functie waarin je jezelf kunt ontwikkelen. Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract, maar we bieden uitzicht op een vaste aanstelling. Je kunt hoe dan ook rekenen op een gedegen inwerktraject. Je collega’s en jij staan in een open, positief, eerlijk en respectvol contact met elkaar en in de organisatie. Samen gaan we voor het beste resultaat!
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
32-40 uur
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
08-10-2021