Junior commercieel medewerker binnendienst (tropische planten)

Junior commercieel medewerker binnendienst (tropische planten)

Vacaturenummer
6793
Plaatsnaam
Honselersdijk
Functie
Commercieel
Functienaam
Junior commercieel medewerker binnendienst (tropische planten)
Functie inhoud
Voor een tropische potplantenkweker uit Honselersdijk zijn wij op zoek naar een junior commercieel medewerker binnendienst.

Bedrijfsprofiel
Een familiebedrijf, een innovatief bedrijf, een gelukkig bedrijf. Waar op de meest slimme en duurzame manier planten worden gekweekt, culturen samenkomen en de pooltafel bij binnenkomst al zichtbaar is. Al meer dan 30 jaar zijn we gespecialiseerd in het produceren van tropische planten. Hier ligt ook echt onze passie, omdat planten helpen ons doel te bereiken: de wereld gezonder en gelukkiger maken.

Functie
De groene kamerplanten van de kwekerij vliegen in razend tempo de deur uit. Om de groei te kunnen bijbenen zijn we voor ons verkoopteam opzoek naar een junior commercieel medewerker binnendienst.

Vind jij het leuk om ervoor te zorgen dat orders correct in het systeem staan? En help je daarnaast graag om de overige verkoopadministratie en taken van het team op orde te houden? Lees dan verder!

Hoe ziet je werkdag eruit? Bij aanvang van jouw werkdag is het werk in de kwekerij waarschijnlijk al in volle gang. Je start je computer op met een kop koffie of thee erbij en bekijkt de binnengekomen orders. Als eerste zorg je voor verdere verwerking van deze orders in het systeem. Tussendoor help je een klant die wat vragen heeft over mogelijke leveringen. Als in de loop van de dag de orders ingevoerd en gecontroleerd zijn, wordt het tijd om je bezig te houden met andere taken. Denk daarbij aan het verwerken van correcties, bijwerken van de administratie van deense karren, foto’s maken ten behoeve van het bestelsysteem en natuurlijk het ondersteunen van de verkopers.
Functie eisen
Jij bent iemand die
  • administratie accuraat beheert
  • het leuk vindt om met klanten om te gaan
  • op een positieve manier zijn/haar mannetje wel kan staan binnen het team
  • eigen verantwoordelijkheid kan dragen
  • naast het stellen van eigen prioriteiten ook flexibel kan blijven binnen het team
  • tot slot commercieel, klantgericht, enthousiast en betrokken is.

Daarnaast:
  • heb je minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 3 of 4
  • ben je communicatief zeer vaardig in Nederlands en goed in Engels
  • heb je ervaring in soortgelijk werk

Herken jij jezelf in dit plaatje, dan willen we graag kennismaken!
Functie aanbod
Wij bieden je een leuke baan binnen ons familiebedrijf. Binnen dit innovatieve bedrijf kweken we op de meest slimme en duurzame manier tropische planten en komen culturen samen. Hier ligt ook echt onze passie, omdat planten helpen ons doel te bereiken: de wereld gezonder en gelukkiger maken.

We geloven dat het goed is voor onze collega’s om op een breder vlak mee te denken over de organisatie, in plaats van hen te beperken tot alleen hun eigen taak. Maar bovenal geloven we in duurzaamheid. Samen zetten we alles op alles voor een zo gezond mogelijke toekomst. Samen staan we sterker.

Salaris is marktconform en we bieden goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
22-12-2020