JUNIOR BEDRIJFSVERZORGER (Diverse)
JUNIOR BEDRIJFSVERZORGER (Diverse)

JUNIOR BEDRIJFSVERZORGER (Diverse)

Vacaturenummer
7370
Plaatsnaam
Rijsenhout
Functie
Teelt
Functienaam
JUNIOR BEDRIJFSVERZORGER (Diverse)
Functie inhoud
Voor een dienstverlener in Rijsenhout zijn wij voor de regio Aalsmeer op zoek naar een junior bedrijfsverzorger.

Wij stomen jou klaar om een echte vakman in het groen te worden! Je begint als junior bedrijfsverzorger en je wordt opgeleid tijdens het werk tot een specialist in één of meerdere teelten in de (glas)tuinbouw. Als junior bedrijfsverzorger kom je in vaste dienst en jouw vakkennis wordt vooral vergroot door aan het werk te zijn op verschillende bedrijven en door mee te lopen met collega's.

  • Wat ga jij doen als junior bedrijfsverzorger?
Jij wordt intern opgeleid tot bedrijfsverzorger. Jij leert tijdens het werk zicht te krijgen op alle werkzaamheden, die gedaan moeten worden op de verschillende agrarisch bedrijf. Je leert overleggen met collega's en met de eigenaar over de voortgang op de werkvloer. Jij gaat aan het werk bij verschillende agrarische bedrijven. Soms voor een paar dagen, dan weer een paar weken en soms ook voor een paar maanden. Als bedrijfsverzorger regel jij de belangrijkste werkzaamheden binnen het bedrijf als de eigenaar of een vaste medewerker ziek raakt en als er tijdens drukte extra hulp nodig is. En daar stomen wij jou klaar voor! Van het ondersteunen tot het meehelpen met de productiewerkzaamheden, jij steekt graag de handen uit de mouwen in de groene sector.
Functie eisen
Wie zoeken wij?
Om een junior bedrijfsverzorger in de agrarische sector te kunnen zijn, moet je een groen hart hebben! Je beschikt het liefst wel al over enige recente werkervaring (tussen 3 en 5 jaar) in de glastuinbouw met (snij)bloemen, planten. Of je hebt een agrarische opleiding gevolgd en hebt bijvoorbeeld als bijbaan bij een kweker of hovenier gewerkt. Je bent gewend te werken met productiemedewerkers en mee te werken. Je staat er open voor om van iedereen wat te leren, van andere medewerkers, van een klant en van je collega bedrijfsverzorgers. Je bent bereid om aanvullend cursussen en/of opleidingen te volgen, die jou helpen in je werk. Je bent in bezit van je rijbewijs B en eigen vervoer. En als er na de officiële werktijd nog iets urgents gedaan moet worden, vind jij het de normaalste zaak van de wereld om dan nog even mee te helpen. Kortom je hebt geen 7 tot 16 mentaliteit.
Functie aanbod
Wat krijg je van ons?
In ieder geval:
  • Een manager, die je persoonlijk begeleidt tijdens je werkperiode;
  • Salarisindicatie €2150,- - €3000,- bruto per maand;
  • 8,33 % vakantiegeld per jaar;
  • 26 vakantiedagen per jaar;
  • Mogelijkheid tot training of opleiding.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
02-08-2021