Junior Bedrijfsleider

Junior Bedrijfsleider (paprika)

Vacaturenummer
6073
Plaatsnaam
Honselersdijk
Functie
Management functies
Functienaam
Junior Bedrijfsleider (paprika)
Functie inhoud
Voor een paprikakwekerij in De Lier zijn wij op zoek naar een Junior Bedrijfsleider.

Bedrijfsprofiel
Het betreft een familiebedrijf gespecialiseerd in het telen van rode paprika’s. Samen met een tiental vaste medewerkers en uitzendkrachten telen en verpakken zij de paprika’s. Dit doen zij op 3 locaties in het Westland die samen een kleine 24ha groot zijn. Maar men groeit door, volgend jaar komt er nog zo’n 4ha bij.

De functie
In deze functies stuur je het proces van plant tot paprika volledig aan met alles wat erbij komt kijken. Waar nodig krijg jij begeleiding en scholing van onze specialisten om jou optimaal te laten functioneren. Je geeft leiding en sturing aan de medewerkers, een groep van circa 20 mensen, en je zorgt voor een optimale werking van alle systemen en de bijbehorende registraties. Het begeleiden en controleren van de werkzaamheden maakt een belangrijk onderdeel uit van je werk.

Je draagt zorg voor een gestroomlijnd en efficiënt proces. Eigen initiatief wordt enorm gewaardeerd, denk jij een betere manier van werken te weten dan gaan wij graag met je in gesprek over mogelijke aanpassingen.
Functie eisen
Je bezit voldoende werk- en denkniveau om je deze functie goed eigen te kunnen maken, wij denken minimaal MBO+ niveau. Je kunt goed samenwerken en je kunt goed het overzicht houden. Je kunt goed overweg in de Nederlandse en Engelse taal.
Functie aanbod
Dynamische functies binnen een vooruitstrevend bedrijf waar jaarrond werk is.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
12-12-2019