Junior (assistent) teamleider (paprika)

Junior (assistent) teamleider (paprika)

Vacaturenummer
6843
Plaatsnaam
Maasland
Functie
Productie leidinggevend
Functienaam
Junior (assistent) teamleider (paprika)
Functie inhoud
Voor een kwekerij die gele paprika's teelt in Maasland zijn wij op zoek naar een junior (assistent) teamleider.

Bedrijfsprofiel
De kwekerij is een moderne paprikakwekerij gevestigd in Maasland, gespecialiseerd in het telen en verpakken van gele paprika's. In 1997 is de kwekerij op 3,5 ha van start gegaan met het telen van paprika's aan de Herenlaan 3 in Maasland. Door de jaren heeft de kwekerij een groei doorgemaakt. Er wordt nu, nog steeds vanuit Maasland, circa 10 ha. gele paprika's geteeld.

Functie
Als junior (assistent) teamleider ben jij het aanspreekpunt wat betreft de arbeid in onze nieuwste en moderne kas van 4,5 hectare. Je geeft instructie, motiveert, controleert waar nodig en bewaakt de voortgang van de werkzaamheden op deze afdeling, hierbij werk je zelf mee. Tevens ben je verantwoordelijk voor het arbeidsregistratiesysteem van het gehele bedrijf. Dagelijks verwerk en vergelijk je de data m.b.t. oogst- en gewaswerkzaamheden van alle afdelingen.
Functie eisen
Je hebt ervaring in de paprikateelt bijvoorbeeld als gewasverzorger of als productiemedewerker. Tevens beschik je over de juiste communicatieve vaardigheden passende bij deze functie. Je vindt het een uitdaging om het maximale uit ons arbeidsregistratiesysteem te halen, “meten is weten”. Je beschikt hierbij over voldoende beheersing van de algemene computersystemen.
Functie aanbod
Een afwisselende functie vol uitdagingen. Met daarbij een passend pakket aan arbeidsvoorwaarden. Je krijgt volop de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen binnen een bedrijf waar wij veel waarde hechten aan een open en informele werksfeer.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
25-01-2021