Junior assistent bedrijfsleider 

Junior assistent bedrijfsleider (paprika)

Vacaturenummer
6237
Plaatsnaam
Luttelgeest
Functie
Productie leidinggevend
Functienaam
Junior assistent bedrijfsleider (paprika)
Functie inhoud
Voor een paprikakwekerij uit Luttelgeest zijn wij op zoek naar een junior assistent bedrijfsleider.

De kwekerij bestaat uit twee locaties; één locatie in Zevenhuizen van 7 hectare en één locatie in Luttelgeest van 33 hectare. Er worden rode en gele paprika’s geteeld. In het hoogseizoen werken er tussen de 100 en 120 medewerkers. In het laagseizoen wordt dit afgebouwd naar ongeveer 50 medewerkers. De kwekerij laat zich het best omschrijven als een dynamische werkomgeving. Er is altijd reuring en actie.

De vaste kern medewerkers bestaat uit dertigers en veertigers. De kwekerij wil op de locatie Luttelgeest gaan uitbreiden waardoor er binnen het huidige team ruimte ontstaat voor een starter die wil doorgroeien naar assistent bedrijfsleider, en in de toekomst eventueel naar locatiemanager. Afhankelijk van jouw mogelijkheden zullen wij jou steeds meer verantwoordelijkheden geven. Wanneer je vakvolwassen bent zien jouw werkzaamheden er zo uit:
  • Het aansturen en motiveren van alle medewerkers;
  • Het bewaken van de kwaliteit van de productiehandelingen;
  • Nieuwe medewerkers opleiden;
  • Je volgt de ontwikkeling van het gewas op de voet en overlegt voor de productieplanning met de bedrijfsleiding;
  • Je bent het aanspreekpunt van ‘jouw’ tuin en zorgt dat het bedrijf representatief is
Functie eisen
Voor deze vacature zoeken wij een persoon met een afgeronde MBO opleiding. Studenten die nu in de laatste fase van de opleiding zitten willen we ook zeker uitnodigen om op deze vacature te reageren. Je hebt interesse en affiniteit met het werken in de agrarische sector. Het is zeker een pré wanneer je vanuit een bijbaan al ervaring hebt opgedaan met leiding geven.
Functie aanbod
Wij bieden een interessante groeifunctie binnen ons bedrijf in een gezellig team. Je krijgt bij ons volop de ruimte om je eerste, of tweede stap, te zetten in jouw carrière. We zijn een ambitieus bedrijf met doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
21-02-2020