IT Platform Owner

IT Platform Owner

Vacaturenummer
7813
Plaatsnaam
Bleiswijk
Functie
Staf
Functienaam
IT Platform Owner
Functie inhoud
Voor een potplantenkwekerij in Bleiswijk zoeken wij een IT Platform Owner.

Bedrijfsprofiel:
Dit bedrijf is een bijzondere potplantenkwekerij; met ruim 150 vaste collega’s en zo’n 50 flexibele krachten kweekt men, op 5 locaties in Bleiswijk, meer dan 50 verschillende soorten kamerplanten. Elke week verlaten 600.000 planten de kassen, om via exporteurs, tuincentra en retailbedrijven, uiteindelijk warmte en sfeer te brengen bij consumenten in heel Europa.

De functie:
Jouw doel is het beheren en verbeteren van een state-of-the-art en vooruitstrevend IT platform, waarin het complete digitale proces van onze klanten, collega’s en suppliers maximaal wordt gefaciliteerd. Je bent Strategisch eigenaar van dit IT Platform en jij bent diegene die verantwoordelijk is om deze te allen tijde en voor elk scenario de meest optimale hulp te laten bieden voor het gehele bedrijfsproces. Je voert verbeteringen door, bent verantwoordelijk voor data-consistency binnen het IT platform en draagt zorg voor de operationele support. Daarnaast verzorg je de informatievoorziening en rapportages voor elk aspect van onze bedrijfsvoering. In deze functie ben je onderdeel van het Business Team waarbij je samen met je teamleden integraal de verantwoordelijkheid neemt voor de bedrijfsvoering binnen.

Werk moet vooral leuk zijn. Bij ons kent iedereen elkaar. Iedereen is gelijk en waardevol. Iedereen heeft één ding gemeen: wij zijn samenwerkers en doorpakkers. Wij selecteren alleen TOP’ers. Teamspelers, Ondernemende mensen en Professioneel. Bij ons hoor je "Top, let’s go!" in plaats van "wordt lastig". Als jij onze organisatie kunt versterken, staat daar uiteraard iets tegenover. Bij deze werkgever is werken bij een echt handelsbedrijf waar het woord 'nee' niet bestaat en waar het begrip 'flexibel' uitgevonden is. Met een klein team zorgen we er dagelijks voor dat er grote partijen decoratiematerialen hun weg vinden naar klanten over de hele wereld. Er zijn zeeën van ruimte voor eigen initiatieven, je werkt in een gemotiveerd team waar je mee kunt sparren en je krijgt er nog leuk voor betaald ook.
Functie eisen
  • Jij bent een enthousiaste en gedreven topper die dingen naar zich toe trekt en deze beheert
  • Je hebt vergelijkbare ervaring en passie voor ICT
  • Je hebt een opleiding afgerond op minimaal HBO-niveau
  • Je bent pro-actief, steekt graag je handen uit de mouwen
Functie aanbod
  • Een afwisselende en uitdagende baan in een dynamische internationale omgeving
  • Mooi salaris en goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden
  • Leuke collega’s
  • Een actieve Personeelsvereniging: We houden van borrels en feestjes
  • Kortom; naast hard werken is er altijd ruimte voor gezelligheid! Met je collega’s zorg je voor het werkplezier!
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
09-12-2021