IT Business Support Analyst (Veredeling)

IT Business Support Analyst (Veredeling)

Vacaturenummer
7618
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Staf
Functienaam
IT Business Support Analyst (Veredeling)
Functie inhoud
Voor een veredelaar en vermeerderaar met een locatie in De Lier zijn wij op zoek naar een IT Business Support Analyst.

Bedrijf
Het bedrijf is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor bloemen en planten. Naast een groot marketing- en salesnetwerk heeft het bedrijf een divers netwerk van gespecialiseerde productielocaties. De sleutel tot het succes van het bedrijf is een breed en diep assortiment, ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen. Het bedrijf omarmt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeert in de gezondheid, de veiligheid en de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers.

De functie
Wij groeien en bloeien! Dit resulteert in een snel veranderende en tevens uitdagende werkomgeving.

Wij ontwikkelen nieuwe applicaties zoals een Webshop, diverse Mobile Apps en implementeert het CRM systeem Sales Force. Deze applicaties zijn gericht op, en worden gebruikt door onze klanten. Het aantal klanten dat actief gebruik maakt van onze webshop en de mobile apps is sterk groeiende.

Als IT Business Support Analyst begeleid je de ontwikkeling en implementatie van deze applicaties en doe je de 2e lijns support op deze applicaties. Tevens bewaak je de interfaces tussen de genoemde applicaties en de andere sales- en productie ondersteunende applicaties. Deze maken allen onderdeel uit van het totale IT applicatie landschap dat onze verkoop- en productie over de hele wereld ondersteunt.

 • Je werkt binnen het IT-team, je collega's (circa 20 personen) bevinden zich voornamelijk in de Lier, in Duitsland en binnen de VS. Je rapporteert aan de Manager Informatiemanagement.
 • Als IT Business Support Analyst ben je een van de belangrijkste spelers binnen de customer IT om projecten zoals onze webshop, app ontwikkeling en het Sales Force CRM te implementeren en te ondersteunen.
 • Je bewaakt het complexe IT-landschap, de architectuur en interfaces tussen de klant applicaties en onze backend systemen om ervoor te zorgen dat de gegevensverzameling en dataflow correct is. Deze interfaces zijn opgebouwd gebruikmaken van verschillende technieken als API’s en web-services.
 • Als tweedelijns IT-ondersteuning achter onze key-users, ondersteun je onze klanten bij het werken met applicaties zoals webshop, apps en Salesforce. Het beantwoorden van helpdeskvragen en het oplossen van incidenten behoren tot de dagelijkse werkzaamheden.
 • Je werkt samen met je collega’s en onze leveranciers in de applicatie ontwikkeling en je voert IT-tests uit op nieuw ontwikkelde functionaliteit.
 • Je helpt de key-users bij het uitvoeren van acceptatietesten van nieuwe functionaliteit.
Functie eisen
 • Je hebt een analytische mindset en bent hands-on.
 • Ervaring met Sales Force is een pre.
 • Je hebt kennis van en ervaring met moderne web-platforms, web-services, Low Code & API's.
 • Je werkt graag in een snel veranderende omgeving en maakt gebruik van allerlei verschillende tools.
 • Afgeronde relevante HBO opleiding met minimaal 3 jaar relevante ervaring in vergelijkbare functie.
 • Je hebt kennis van en ervaring met SQL.
 • Ervaring in agri/horti business of Supply Chain is een pre.
 • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels. Duits is een pre
Functie aanbod
Wij hebben enorme wereldwijde ambities. Innovatie, technologie en kwaliteit staan hoog op de agenda. Dit zorgt voor een uitdagende werkomgeving waarin jij mee kan ontwikkelen in jouw vakgebied. Wij bieden onze medewerkers volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Er heerst een informele en zeer toegankelijke werksfeer waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
08-11-2021