Interne Jobcoach

Interne jobcoach (alstroemeria)

Vacaturenummer
6251
Plaatsnaam
Luttelgeest
Functie
Staf
Functienaam
Interne jobcoach (alstroemeria)
Functie inhoud
Voor een alstroemeriakwekerij in Luttelgeest zijn wij op zoek naar een Interne Jobcoach.

Bedrijfsprofiel
De kwekerij produceert jaarlijks ruim 30 miljoen stelen Alstroemeria’s onder 10 hectare glas. De diverse soorten Alstroemeria’s telen zij op drie locaties. Al vele jaren zetten zij zich in voor een inclusieve arbeidsmarkt om ook mensen met een arbeidsbeperking dan wel afstand tot de arbeidsmarkt een fijne werkplek te beiden.

In verband met de verdere groei van deze specifieke groep binnen het bedrijf zijn zij op zoek naar een Interne Jobcoach.

De functie
In deze coachende rol ben je erg betrokken bij de medewerkers. Jij geeft elke medewerker dagelijks die extra begeleiding die deze medewerker nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren binnen onze organisatie. Over het functioneren van deze medewerkers onderhoudt je contacten met diverse partijen zoals de Werkcorporatie en het UWV en wordt je betrokken bij loonwaardemetingen. Je bent er vanuit deze rol verantwoordelijk voor dat een deel van ons productieproces door deze medewerkers correct wordt uitgevoerd. Taken die hierbij uitgevoerd moeten worden zijn het dagelijks oogsten van de Alstroemeria’s, het verzorgen van het gewas en het inzetten van biologische bestrijdingsmiddelen.

De benodigde kennis van ons productieproces is reeds bij ons aanwezig de kennis over het tot bloei brengen van deze kandidaten breng jij mee. In deze functie ga jij de vertaalslag maken tussen de mensen uit de doelgroep en ons productieproces zodat alle kandidaten naar hun beste eigen vermogen tot hun recht gaan komen.

De werktijden zijn vooralsnog in de zomer op maandag t/m donderdag van 7.00 uur tot 16.30 uur en op vrijdag, zaterdag en in de winter van 7.00 uur tot 15.00 uur. Het betreft een functie voor 5 dagen per week waarbij ook je op zaterdagen ingepland zult worden.
Functie eisen
  • Aantoonbare ervaring in het werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt
  • Kennis van de Participatiewet
  • HBO werk- en denkniveau
  • Afgeronde opleiding Jobcoach is een pre
  • Je bent begripvol, toegankelijk, sensitief, zelfstandig, mens- en resultaatgericht
Functie aanbod
  • Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao-glastuinbouw
  • Inschaling is op basis van kennis en ervaring
  • Het betreft een functie voor 38 uur per week
  • Het betreft een functie voor langere termijn
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
05-03-2020