Internationaal Chauffeur (opkweek) 

Internationaal Chauffeur (opkweek)

Vacaturenummer
7194
Plaatsnaam
Maasdijk
Functie
Logistiek
Functienaam
Internationaal Chauffeur (opkweek)
Functie inhoud
Voor een kwekerij in Maasdijk die gespecialiseerd is in het opkweken en uitleveren van jonge groenteplanten zijn wij op zoek naar internationaal chauffeur.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf produceert op meerdere vestigingen in binnen- en buitenland een compleet scala jonge groenteplanten en uitgangsmateriaal voor tropische en bloeiende potplanten, vaste planten en perkgoed voor de professionele tuinbouw in Europa en daarbuiten. Kwaliteit van onze producten staat centraal. Met geconditioneerde vrachtwagens in eigen beheer kunnen wij onze producten op de afgesproken tijd in goede conditie leveren bij onze klanten. Ter versterking van onze afdeling Transport zijn wij op zoek naar een:
Internationaal Chauffeur (fulltime).

Functie
Als internationaal chauffeur ben je verantwoordelijk voor een juiste wijze van transport en tijdige aflevering van onze planten. Je zorgt voor het juiste klimaat tijdens het transport. Ook ben je verantwoordelijk voor het 1e graads onderhoud van de vrachtwagencombinatie.
Functie eisen
  • Rijbewijs B/C/E;
  • Chauffeursdiploma CCV.B / code 95;
  • Gedegen ervaring in een soortgelijke functie;
  • Geen bezwaar om af en toe op zaterdag of zondag te werken;
  • Ervaring in de tuinbouw is een pre;
  • Besef voor een kwalitatief goed product en een flexibele werkinstelling;
  • Klantgerichtheid, zelfstandig en stressbestendig behoren eveneens bij de kwaliteiten van de kandidaat die we graag zien reageren.
Functie aanbod
Een afwisselende functie bij een groeiend en dynamisch bedrijf met uiterst moderne faciliteiten, waar een prima salaris wordt betaald en ook de secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend zijn. Er heerst een prettige informele werksfeer met enthousiaste en gemotiveerde collega’s.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
B / C / CE
Plaatsingsdatum
14-05-2021