Inpakker (Rozen)

Inpakker (Rozen)

Vacaturenummer
9022
Plaatsnaam
Meterik
Functie
Logistiek
Functienaam
Inpakker (Rozen)
Functie inhoud
Voor van der Hulst Rozenkwekerijen in Meterik zijn wij op zoek naar een Inpakker.

Bedrijfsprofiel
De kwekerij bestaat uit drie moderne rozenkwekerijen die zich volledig gespecialiseerd hebben in de levering van de grootbloemige kwaliteitsroos. Op het bedrijf werken ongeveer 90 mensen. Daarnaast zijn er zo'n 130 scholieren en studenten voor de weekenden en vakanties. Het is een familiebedrijf waar samenwerking, ambacht en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Op alle vestigingen is inmiddels ruime ervaring opgedaan met geïntegreerde gewasbescherming. Hierbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van biologische vijanden zoals de roofmijt. De rozen worden verkocht op de veilingen en zijn te koop in de eigen winkel.

Functie
Een heel veelzijdige functie! Je pakt de rozen in de veilingfusten, zet ze op de veilingkarren en maakt een verdeling naar meerdere veilingen. Je stuurt de medewerkers in de schuur aan. Je houdt de kwaliteit van de rozen strak in de gaten. Je maakt de veilingbrieven en onderhoud de contacten met de vervoerder. Kleine storingen aan de bosmachine kunnen door jou verholpen worden.

Natuurlijk hoef je niet alles van te voren al te kunnen! Je kunt alles hier ook leren. De functie kan fulltime of parttime worden ingevuld.
Functie eisen
Enthousiasme en inzet vinden we het belangrijkst. Natuurlijk hoef je niet alles van tevoren al te kunnen. Je kunt alles hier ook leren. Het is wel fijn als je enig technisch inzicht hebt en wat overweg kan met lichte taken op de computer. Ook is het leveren van kwaliteit voor jou belangrijk.
Functie aanbod
  • Elke dag tussen de mooiste kleuren met een gezellig team mensen!
  • Er zijn mogelijkheden om in deze functie te groeien.
  • Je kunt fulltime of parttime werken.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Cursus
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
22-11-2022