Inpakker (Potplanten)

Inpakker (Potplanten)

Vacaturenummer
7852
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Productie
Functienaam
Inpakker (Potplanten)
Functie inhoud
Voor een Kwekerij van bloeiende potplanten in De Lier zoeken wij een inpakker.

Bedrijfsprofiel
Wij zijn elke dag bezig om planten te kweken en af te leveren. Via onze afzetkanalen vinden onze planten hun weg naar alle uithoeken van Europa. Dit doen we met een enthousiaste groep van ongeveer 50 medewerkers. Met plezier naar je werk gaan en groeien in kennis, dat zijn belangrijke thema’s voor ons. Niet alleen onze planten groeien, maar ook onze organisatie.

De functie
Iedere dag verwerken wij met ons hele team meerdere orders voor onze klanten. Als Inpakker ben jij een belangrijke schakel in dit proces. Op maandag, dinsdag en donderdag zijn onze drukste dagen in de week. Je bent op die dagen bezig met het verpakken van de potplanten.

Er zijn ook orders met toegevoegde waarde, jij zorgt ervoor dat dit op de juiste manier ingepakt wordt. Denk hierbij aan een leuke sierpot of andere accessoires. Je hebt een oog voor planten en als inpakker draag jij bij aan de kwaliteit die van onze klanten verwacht wordt.
Functie eisen
Je bent één of meerdere dagen beschikbaar per week. Je bent flexibel inzetbaar en hebt praktische ervaring met het verwerken van potplanten. Daarnaast werk je goed zelfstandig maar ook in teamverband. Je bent nauwkeurig en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als in geschrift.
Functie aanbod
Als inpakker krijg je een baan bij een leuk en dynamisch bedrijf. De werkdagen zullen op maandag, dinsdag en donderdag zijn of een selectie hiervan. Je komt in een team van jonge, enthousiaste en gezellige mensen te werken. Met werktijden zijn we best flexibel, mocht je de werktijden willen combineren met naar schoolgaande kinderen dan is dat eventueel bespreekbaar.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
24-12-2021