Vacatures

Innovatieve Productiemanager (chrysanten)

Vacaturenummer
5891
Plaatsnaam
Kenia
Functie
Logistiek
Functienaam
Innovatieve Productiemanager (chrysanten)
Functie inhoud
Voor een veredelaar en vermeerderaar van chrysantenrassen in Kenia zijn wij op zoek naar een Innovatieve Productiemanager.

Het bedrijf is het grootste chrysanten veredelings- en stekbedrijf wereldwijd en is actief in een fors aantal pot- en tuinplanten.
Je start uiteraard eerst voor een aantal weken in Nederland. Zodat je leert welke processen de diverse stekken doorlopen en welke rol onze Afrikaanse productielocaties hierin spelen. Met deze kennis vertrek je naar Kenia. Je gaat daar een nieuwe locatie opzetten. Je voert gesprekken met lokale overheden om alles in goede banen te leiden. Je stelt een daadkrachtig team van productiemanagers en lokale managers samen om vervolgens de juiste aansturing van de (productie-)processen en teelttechniek rondom de stekproducten te realiseren. Uiteraard ben je continue bezig om processen te optimaliseren.
Functie eisen
Je bent een echte pionier. Je gaat niet voor een gespreid bedje maar wilt uitgedaagd worden tot het vinden van creatieve oplossingen. Flexibiliteit is een belangrijke eigenschap van je. Je houdt je immers bezig met het opzetten van een nieuwe locatie, waarbij je volop moet overleggen met externe partijen, zoals financiële instellingen en overheden.
Daarna ga je je intensief bezighouden met de teeltprocessen van ons stekmateriaal, dus zaken als IPM, gewasbescherming en scouten hebben geen geheimen voor je. Je hebt een HBO opleiding afgerond. En natuurlijk zie je het als uitdaging om op een nieuwe Afrikaanse farm aan de slag te gaan.
Functie aanbod
Een avontuurlijke baan waarbij geen dag hetzelfde is. Het werken in een lokaal team om met elkaar dagelijks een topproduct af te leveren geeft jou energie. Prima arbeidsvoorwaarden en ruimte om je talenten te ontplooien zijn vanzelfsprekend.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
10-09-2019