Innovatiemanager

Innovatiemanager (tomaten)

Vacaturenummer
6270
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Staf
Functienaam
Innovatiemanager (tomaten)
Functie inhoud
Voor een tomatenkwekerij in De Lier zijn wij op zoek naar een Innovatiemanager.

Bedrijfsprofiel
Het betreft een innoverende specialist in tomaten. Het is hun passie om elk type consument dagelijks te laten genieten van onze gezonde en smaakvolle producten. Deze producten worden geteeld door hun telers; toonaangevende producenten van topkwaliteit tomaten. De organisatie bestaat uit drie eigen teeltbedrijven en 29 aangesloten telers met in totaal 420 hectare tomaten. De twee verpakkingscentra verpakken 71 miljoen kilo tomaten per jaar op volautomatische verpakkingslijnen voor de grootste supermarktketens in Europa.

De functie
Als Innovatiemanager bij Prominent coördineer en initieer je activiteiten en innovatie- en verbeterprojecten die bijdragen aan technologische professionalisering van het primaire proces binnen teeltlocaties van Prominent. Om draagvlak te creëren voor deze projecten onderhoud je contact met telers, leveranciers en andere externen. Bij het opzetten van projecten zorg je ervoor dat de belangen van de Prominent leden worden behartigd. Ook ben je bezig met kennisdeling binnen de coöperatie op het gebied van teelttechniek en teeltautomatisering. Het uitvoeren van activiteiten door onder andere telers en leveranciers gebeurt op projectmatige wijze (TOKIG) waar jij toezicht op houdt.

Met het initiëren van projecten ben je te allen tijde verantwoordelijk voor het naleven van en controleren op de voedselveiligheidsnormen, procedures en hygiëne/huisregels. Het gaat om een nieuwe functie binnen Prominent wat betekent dat je voor een deel de vrijheid krijgt om de rol zelf vorm te geven.
Functie eisen
  • HBO werk- en denkniveau (richting tuinbouw zoals Agrotechnologie, Tuinbouw & Agri Business)
  • 5 jaar relevante werkervaring
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Klantgericht, analytisch, verbindend en vaardig in onderhandelen
  • Bouwt graag een netwerk op en werkt met integriteit en discretie
Functie aanbod
  • Vanaf €3.500 - €5.000 bruto p/m (afhankelijk van ervaring, kennis en kunde)
  • 40-urige werkweek (parttime is bespreekbaar)
  • 25 vakantiedagen
  • Ruime ontwikkelingsmogelijkheden
Gewenste ervaring
Minimaal 5 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
11-03-2020