Inkoopmedewerker (Potplanten)

Inkoopmedewerker (Potplanten)

Vacaturenummer
7678
Plaatsnaam
's-Gravenzande
Functie
Commercieel
Functienaam
Inkoopmedewerker (Potplanten)
Functie inhoud
Voor een potplanten- en bollenkwekerij in 's-Gravenzande zijn wij op zoek naar een Inkoopmedewerker.

De Functie
Onze inkoopafdeling bestaat ui 4 medewerkers inclusief deze vacature. Het kloppend hart van de organisatie. Vanuit deze afdeling maken we alle planningen die nodig zijn binnen het bedrijf. Inkoop van materialen moet tijdig gebeurd zijn om onze productie draaiend te houden.

Je biedt ondersteuning bij het maken van planningen, je roept materialen, planten en plantgoed af bij onze leveranciers. Alle bijbehorende administratie, zoals factuurcontrole, doe je op een nauwkeurige manier. Je hebt contact met diverse afdelingen binnen ons bedrijf.
Functie eisen
Wij zoeken een enthousiaste medewerker die in teamverband, maar ook zelfstandig nauwkeurig en accuraat te werk gaat. We zoeken iemand met MBO+/HBO werk- en denkniveau. Iemand die stressbestendig en flexibel is. Wij zoeken iemand met goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Proactief te werk gaat met een resultaatgerichte instelling.
Functie aanbod
Een informele werksfeer in een team met leuke collega’s. Mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen d.m.v. opleidingen en trainingen. Een salaris via cao Glastuinbouw op basis van jouw opleidingen en werkervaring met daarbij vakantiedagen, vakantiegeld en pensioenopbouw.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
23-11-2021