HRM Meewerkstage (Phalaenopsis)

HRM Meewerkstage (Phalaenopsis)

Vacaturenummer
7683
Plaatsnaam
Wateringen
Functie
Stage
Functienaam
HRM Meewerkstage (Phalaenopsis)
Functie inhoud
Voor een ambitieus en professioneel bedrijf uit het Westland dat zich richt op het topsegment van de Phalaenopsis zijn wij op zoek naar een HRM Meewerkstage.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is thuis in de nieuwste technieken en vindt het heel belangrijk om hierin te blijven ontwikkelen. Dit kunnen zij niet realiseren zonder de collega’s van de technische dienst, zij zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt. En het mooie is, dit team is op zoek naar ondersteuning. Zij zijn op zoek naar een Junior Onderhoudsmonteur. In deze functie heb je alle ruimte om je te ontwikkelen en kennis te maken met deze nieuwe technieken.

De Functie
Ben jij een 3e jaar HBO student in de richting van bijvoorbeeld HRM of Bedrijfskunde en zoek jij een uitdagende en afwisselende HR meewerkstage vanaf februari? Maak dan kennis met onze organisatie.

Wij zijn een klein team en daarom heb je te maken met alle aspecten van het HR vak. Denk aan werving en selectie, uren controle / salarisadministratie, verzuimbeleid, vragen beantwoorden van collega’s over bijvoorbeeld de cao, het opzetten en uitvoeren van een medewerkerstevredenheid onderzoek, organiseren voor leuke dingen voor de collega’s, etc.
Functie eisen
  • Je bent 3e jaars HBO student
  • Je studeert in de richting van HRM of Bedrijfskunde
  • Je bent enthousiast en gemotiveerd
  • Je kunt goed zelfstandig werken
Functie aanbod
Kortom, een uitdagende, meewerkende stage waarin het de bedoeling is dat je ook lekker zelfstandig aan de slag kan, natuurlijk nadat je goed bent ingewerkt.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
32-40 uur
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
25-11-2021