HR Support & Technology Specialist (Veredeling)

HR Support & Technology Specialist (Veredeling)

Vacaturenummer
8812
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Technisch
Functienaam
HR Support & Technology Specialist (Veredeling)
Functie inhoud
Voor Dümmen Orange, locatie De Lier, zijn wij op zoek naar een HR Support & Technology Specialist.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor bloemen en planten. Naast een groot marketing- en salesnetwerk heeft het bedrijf een divers netwerk van gespecialiseerde productielocaties. De sleutel tot het succes van het bedrijf is een breed en diep assortiment, ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen. Het bedrijf omarmt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeert in de gezondheid, de veiligheid en de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers.

Functie
Dümmen Orange groeit en bloeit! Dit resulteert in een snel veranderende en tevens uitdagende werkomgeving. Als HR Support & Technology Specialist ben jij een multitasker die de HR administratie feilloos kan doen, daarbij het overzicht bewaart en zaken snel en zorgvuldig kan afhandelen. Je bent het aanspreekpunt voor onze medewerkers voor al hun praktische HR vragen. Daarnaast speel je een belangrijke rol in de verdere implementatie van ons wereldwijde HR systeem: je wordt enthousiast van het automatiseren van (operationele) HR processen door de juiste inrichting en toepassing van dit systeem.

Je komt te werken in een enthousiast HR team bestaande uit de HR Manager Europe, een HR Business Partner, een HR Advisor en een Payroll Administrator. Daarnaast werk je als key user van het HR Informatie Systeem regelmatig samen met de Global Manager Reward & HR Technology.

Taken en verantwoordelijkheden
 • Je bent nauw betrokken bij de in,- door- en uitstroom van onze medewerkers door middel van het opstellen van arbeidsovereenkomsten, bevestigingsbrieven en het administratief verwerken van mutaties in het HR systeem;
 • Je bent het aanspreekpunt voor medewerkers en leidinggevenden voor alles omtrent arbeidsvoorwaarden en personeelsregelingen;
 • Je ondersteunt bij het werving- en selectieproces voor nieuwe medewerkers, door o.a. het plannen van interviews en verwerken van ontvangen sollicitaties;
 • Je denkt graag mee over de inhoud van de interne HR communicatie en houdt je bezig met het opstellen van HR nieuwsbrieven en het up to date houden van onze HR intranet pagina.
 • Je wordt de key user van ons globale HR systeem (TalentSoft) en werkt mee aan de verdere implementatie van dit systeem in de organisatie.
 • Je vind het leuk om continue te bekijken hoe je jouw werkzaamheden verder kunt automatiseren en professionaliseren. Daarnaast werk je ook mee aan globale en lokale HR-projecten met als doel de HR afdeling verder te ontwikkelen.

Je werkt vanuit De Lier, maar bent aanspreekpunt voor alle collega’s (+/- 450) van onze 11 Nederlandse locaties.
Functie eisen
 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding Human Resource Management;
 • Je hebt relevante werkervaring op het gebied van HR administratie;
 • Je hebt een sterke affiniteit met HR Informatie Systemen;
 • Je bent dienstverlenend ingesteld, je bent toegankelijk en je kunt schakelen met collega’s op alle niveaus;
 • Je weet prioriteiten te stellen en kunt nauwkeurig en gestructureerd werken;
 • Je vindt het leuk om in een snel veranderend, dynamisch bedrijf te werken;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
Functie aanbod
Dümmen Orange heeft enorme wereldwijde ambities. Innovatie, technologie en kwaliteit staan hoog op de agenda. Dit zorgt voor een uitdagende werkomgeving. Dümmen Orange biedt haar medewerkers volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Er heerst een informele en zeer toegankelijke werksfeer waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat.

Wij bieden de mogelijkheid tot hybride werken, inclusief thuiswerkvergoeding en een vergoeding voor de inrichting van een thuiswerkplek. Dümmen Orange valt onder de cao Glastuinbouw welke o.a. goede verlofregelingen en een goede pensioenregeling bij BPL Pensioen biedt. Wij investeren in jouw toekomst door een groot deel (2/3) van de pensioenpremie te betalen.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
31-08-2022