Vacatures
HR & PR manager (Opkweek)

HR & PR manager (Opkweek)

Vacaturenummer
9053
Plaatsnaam
Bleiswijk
Functie
Productie
Functienaam
HR & PR manager (Opkweek)
Functie inhoud
Voor Klugt Quality Plants in Bleiswijk/De Lier zijn wij op zoek naar een HR & PR manager.

Bedrijfsprofiel
De oorsprong van het familiebedrijf ligt in het Westland. Inmiddels staat de 3e generatie aan het roer. Er zijn twee plantenkwekerijen namelijk één in het Westland, in De Lier, en sinds 1986 een vestiging in Oostland, in Bleiswijk. De zonen van de oprichters hebben deze bedrijven doorgevoerd. Momenteel bestaat het bedrijf uit twee grote, moderne, zelfstandige, up to date locaties.

Functie
In deze uitdagende baan met veel zelfstandigheid draag je bij aan het soepel laten verlopen van HR processen en de administratie. Je voert operationele taken uit zoals het opstellen van arbeidsovereenkomsten, het invoeren en onderhouden van gegevens in de personeelsinformatiesystemen, verlof -en verzuimadministratie, het plannen en opleiden van medewerkers etc. Op recruitment gebied ben je betrokken bij het opstellen en plaatsen van vacatures en ben je het eerste aanspreekpunt voor kandidaten. Je faciliteert en ondersteunt managers bij de uitvoering en toepassing van het HR beleid en denkt mee over proces verbeteringen. Je gaat alle social-media kanalen up-to-date houden. Tevens ben je betrokken bij de organisatie van beurzen. Locatie Klugt Bleiswijk.
Functie eisen
  • Initiatiefrijk
  • Communicatief vaardig
  • Zelfstandig kunnen werken
  • MBO opleiding
Functie aanbod
Wij bieden een uitdagende en dynamische functie met veel verantwoordelijkheid. Wij hebben de ambitie om continue te verbeteren, dus je ontwikkeling zal niet snel stil komen te staan. Je komt terecht in een echt familiebedrijf met een informele werksfeer met gemotiveerde collega’s. Wij zijn sterk in het optimaliseren, ook van jouw capaciteiten en zullen een takenpakket afspreken wat goed bij jou past. Jaarlijks is er een bedrijfsuitje en worden er diverse leuke activiteiten georganiseerd. Uiteraard ontvang je een marktconform salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden.
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
28-11-2022