Vacature HR medewerker (orchideeën)

HR medewerker

HR medewerker (orchideeën)

Vacaturenummer
5944
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Staf
Functienaam
HR medewerker (orchideeën)
Functie inhoud
Voor een Orchideeënkwekerij in De Lier zoeken wij een HR medewerker (circa 12 uur per week).

Bedrijfsprofiel
Dit is een familiebedrijf dat kwaliteit en innovatiekracht uitstraalt. Het bedrijf kent een vernieuwende bedrijfscultuur. We willen ons niet alleen onderscheiden op kwaliteit. Het is van belang het bestaande assortiment uit te breiden en te blijven vernieuwen door middel van selectie van nieuwe soorten en creaties. Het moederbedrijf ondersteunt bij de ontwikkeling en productie van gekleurde potorchideeën. Zij telen op een areaal van 120.000 m2 diverse soorten potorchideeën. Onze kernwaarden zijn respect, consistent, eigenzinnig, ambitieus en innovatief.

De functie:
Als HR-medewerker heb je een brede rol in het uitvoeren, monitoren en optimaliseren van de HR-activiteiten. Dat begint met een juiste en complete personeelsadministratie. Ook verzorg je een indiensttredingstraject, van het opstellen van de vacaturetekst tot het bespreken van de arbeidsovereenkomst. Daarnaast begeleid je betrokkenen bij verzuim, waarbij voldaan wordt aan de WvP en fungeer je als contactpersoon voor de arbodienst. Maandelijks lever je tijdig de salarismutaties aan en controleer je de verwerking. Ook ondersteun je bij de jaarlijkse gespreksronde. Het beantwoorden van vragen van medewerkers/leidinggevenden behoort ook tot de verantwoordelijkheden; je zoekt vraagstukken graag precies en goed uit. Anderzijds bekijk je ook gemakkelijk het gehele plaatje en maak je periodiek analyses en rapportages.
Functie eisen
  • Een enthousiaste collega met HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal enkele jaren relevante werkervaring in het HR-vak;
  • Iemand die zeer secuur en gestructureerd werkt;
  • Iemand die over een hands-on mentaliteit beschikt;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Eventueel kan deze functie (tijdelijk) worden uitgebreid met administratieve taken, waardoor extra uren bespreekbaar zijn.
Functie aanbod
Wij bieden je een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden, een gezellige en informele werksfeer en een leuk team van enthousiaste collega’s.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
12-24 uur
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
08-10-2019