HR Manager (tomaten)

Vacaturenummer
5691
Plaatsnaam
Maasdijk
Functie
HR functies
Functienaam
HR Manager (tomaten)
Functie inhoud
Voor een tomatenkwekerij in het Westland zijn wij op zoek naar een HR Manager.

Bedrijfsprofiel
Dit bedrijf is een veelzijdig, bloeiend en innoverend familiebedrijf, dat gevestigd is in Maasdijk en houdt zich bezig met de productie en het verpakken van trostomaten. Een familiebedrijf met een gezonde ondernemingsgeest en een eigen filosofie. Een filosofie met de drie P’s als pijler: die van Planet, People en Profit. Het bedrijf beschikt over diverse teeltlocaties in het Westland, Dinteloord en in Zeeland met een totale oppervlakte van 73 ha.

Functieomschrijving
Jij biedt ondersteuning aan het management op het gebied van HR beleid op de werkvloer en bent daarnaast het aanspreekpunt voor de medewerkers van onze organisatie met betrekking tot ontwikkeling, beoordeling, scholing, trainingen en verzuim. Je stelt op en onderhoudt het personeelsbeleid. Beheert personeelsdossiers, arbeidsovereenkomsten en maakt ze op.
Functie eisen
Heb je een HBO werk- en denkniveau en meerdere jaren relevante werkervaring m.b.t. HR activiteiten?
Heb je van nature goede communicatieve vaardigheden en heb je een zelfstandige, nauwkeurige houding? Heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift?
Ben je een teamspeler en resultaatgericht?
Dan is dit je kans.
Functie aanbod
Een zelfstandige, uitdagende en afwisselende functie met een informele werksfeer, passende beloning en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
B
Talenkennis
Engels
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Goed
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
13-05-2019