HR Generalis
HR generalist

HR generalist

Vacaturenummer
8719
Plaatsnaam
Wilp
Functie
Staf
Functienaam
HR generalist
Functie inhoud
Bij Schoneveld Breeding in Wilp begin je elke dag fleurig tussen de bloeiende potplanten. Op een werkplek waar groei steeds centraal staat, kun je als HR generalist impact maken. Jij bent de stabiele kracht die de continuïteit van de HR processen waarborgt.

Functie inhoud
Jouw functie draait voor een groot deel om procesmatig denken. Dat doe je zelfstandig, maar wel in samenspraak met mij, de HR-manager.

Jij levert resultaat door:
  • Het in-, door- en uitstromen van medewerkers in goede banen te leiden. Je bewaakt de voortgang van de processen en bent een steunpilaar voor de leidinggevenden: jij kent de wet- en regelgeving. Hier gebruik je AFAS als HR systeem. Je vindt ondersteuning in mij, collega’s die als systeembeheerders werken en ook een externe partij die je als consultant kunt inschakelen.
  • De werving en selectieprocedures goed te beheren. Nieuwe collega’s zijn in deze arbeidsmarkt niet makkelijk te vinden. Toch lukt het ons om de benodigde mensen, voor zowel vaste als seizoensgebonden functies, in te vullen. Dit vraagt wel de nodige aandacht, creativiteit en opvolging.
  • Samen het HR beleid verder te ontwikkelen. Denk aan preboarding, onboarding, retentiemanagement, arbobeleid en offboarding.

Het bedrijf
Schoneveld Breeding is zo’n 90 jaar geleden gestart als familiebedrijf. Nog steeds is het een werkplek waar mensen betrokken zijn bij elkaar en gezamenlijk verder willen komen. Wij onderscheiden ons binnen de sector door de focus op support aan klanten en het creëren van een meerwaarde voor alle partners in de keten. Met onze veredeling ontwikkelen we genetica waarmee onze klanten duurzamer kunnen produceren. We zijn met ongeveer 170 medewerkers in Nederland en 100 medewerkers op onze productielocatie Tanzania, uitgegroeid tot een prominente wereldspeler. Klanten in zo’n 35 landen worden dagelijks voorzien van onze zaden met zeer hoogwaardige genetica en kwekers mogen rekenen op een solide teelt- en marketingondersteuning. Je werkt samen met je collega’s in een innovatieve en inspirerende organisatie die toonaangevend is in de Nederlandse tuinbouw met volop ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Functie eisen
Ik zoek een generalist die uitblinkt in de administratieve en operationele kant van HR. De ideale kandidaat voor deze functie heeft een HBO opleiding HRM/Personeel & Organisatie succesvol afgerond. Na een paar jaar werkervaring ben je nu toe aan een nieuwe uitdaging. Je bent bekend met AFAS, waar we alle HR processen waarborgen. Ben je niet bekend met AFAS, maar wel goed in het doorgronden en het je eigen maken van systemen, dan kom ik ook graag in contact met jou.

Misschien pas je goed in deze functie omdat je in de groene sector tussen de bloemen wilt werken. Of omdat we een middelgroot MKB bedrijf zijn waar veel uitdagingen liggen, de lijntjes kort zijn en je jezelf in de breedte kunt ontwikkelen. Of omdat we middenin een digitaliseringsslag zitten, waar je merkt dat je grote impact kunt maken in het efficiënt maken en optimaliseren van processen.

Natuurlijk ken je als professionele HR generalist de wet- en regelgeving die geldt voor in-, door- en uitstroom, ziekteverzuim en Arbo. Schoneveld is gebonden aan de CAO Glastuinbouw. We gaan er samen voor om de medewerkers van Schoneveld Breeding veilig, gezond en met veel plezier te laten werken.
Functie aanbod
Wij bieden jou, op basis van een fulltime werkweek:
  • Een salaris conform CAO glastuinbouw (schaal H) tussen de € 2.428 en de € 3.594 bruto per maand, afhankelijk van je competenties.
  • Een dienstverband voor de duur van 12 maanden, voor 32 uur per week met mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Startdatum in overleg.
  • 25,5 vakantiedagen per jaar.
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km reisafstand woon/werk.
  • Een goede pensioenregeling met persoonlijk advies van BPL.
  • Laadmogelijkheden voor een elektrische auto, gratis opladen van elektrische fiets.

Meer informatie
Ben je enthousiast geworden en zie je jezelf deze functie vervullen, solliciteer dan via vacatures@schoneveld.nl
Ik zie ernaar uit van je te horen! Heb je vragen, stuur een bericht via Whatsapp naar 06-82496888

Met vriendelijke groet, Christina Klein Hofmeijer
HR manager Schoneveld Breeding
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
20-07-2022