HR (afstudeer)stagiair (veredeling)

HR (afstudeer)stagiair (veredeling)

Vacaturenummer
7158
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Stage
Functienaam
HR (afstudeer)stagiair (veredeling)
Functie inhoud
Voor een veredelaar en kweker in De Lier zoeken wij een HR (afstudeer)stagiair.

Bedrijfsprofiel
Dit bedrijf is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor bloemen en planten. De jaarlijkse omzet bedraagt ongeveer 350 miljoen euro. Het bedrijf telt wereldwijd meer dan 7.300 medewerkers. Naast een groot marketing- en salesnetwerk heeft men een divers netwerk van gespecialiseerde productielocaties. De sleutel tot het succes van is een breed en diep assortiment, ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen. Het bedrijf omarmt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeert in de gezondheid, de veiligheid en de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers.

De Stage
Dit bedrijf groeit en bloeit! Ben jij zelfstandig, leergierig, communicatief sterk, zorgvuldig en volg je een opleiding in de richting van Human Resource Management? Dan hebben wij een leuke en zeer leerzame stage voor jou!

De HR afdeling op ons hoofdkantoor in De Lier ondersteunt alle locaties in Nederland, ongeveer 450 medewerkers. Als HR stagiair draai je volledig mee binnen de afdeling.

Wij zijn op zoek naar iemand die ons gezellige team wil komen versterken en na al die theorie graag wil leren in de praktijk. De stage zal onder andere bestaan uit:

 • Ondersteunen in het werving- en selectieproces;
 • Ondersteunen in het indiensttredingsproces;
 • Beantwoorden van vragen en adviseren van medewerkers en leidinggevenden;
 • Uitzoeken en uitwerken van beleidsvraagstukken;
 • Meekijken en ondersteunen in verzuimbegeleiding;
 • Meekijken en meedenken in HR projecten en vraagstukken;
 • Daarnaast is er ook ruimte voor een eigen project, onderzoek en/of advies. Het onderwerp is in overleg te bepalen, denk aan employer branding, vitaliteit of onboarding.
Functie eisen
 • Je volgt op dit moment een Hbo-opleiding Human Resource Management;
 • Je bent leergierig, durft initiatief te nemen en verbeterpunten aan te dragen;
 • Je bent zelfstandig en communicatief sterk;
 • Je bent secuur en gaat zorgvuldig om met vertrouwelijke gegevens;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
Functie aanbod
Dit bedrijf heeft enorme wereldwijde ambities. Innovatie, technologie en kwaliteit staan hoog op de agenda. Dit zorgt voor een uitdagende omgeving waarin jij mee kan ontwikkelen in jouw vakgebied. Deze kwekerij biedt haar medewerkers en stagiairs volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Er heerst een informele en zeer toegankelijke werksfeer waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat.

Naast een uitdagende stage, waarin je de kans krijgt jezelf te laten zien en ontwikkelen, ontvang je goede begeleiding en een marktconforme stagevergoeding van € 350,00 bruto per maand o.b.v. 38 uur per week (vergoeding voor hbo afstudeerstage).
Gewenste ervaring
Niet van toepassing
Aantal uren per week
32-40 uur
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
23-04-2021