Vacatures

HR adviseur (tomaten)

Vacaturenummer
6334
Plaatsnaam
Middenmeer
Functie
Staf
Functienaam
HR adviseur (tomaten)
Functie inhoud
Voor een tomatenkwekerij met verschillende vestigingen in Nederland en het buitenland zijn wij op zoek naar een HR adviseur voor de locatie Middenmeer.

Deze kwekerij teelt kwaliteitstomaten en is één van de koplopers binnen de glasgroentesector met vestigingen in Nederland, Frankrijk, Tunesië en Marokko. Het is een dynamisch, snelgroeiend en innovatief bedrijf met een moderne en professionele bedrijfsopzet en een teeltoppervlakte van ruim 200 hectare. Ambitie, gedrevenheid, enthousiasme en nieuwsgierigheid met een ‘open mind’ maken dat we grenzen verleggen. De slogan van luidt dan ook ‘No Limits, No Nonsense’.

In Middenmeer (NH) zijn er 3 vestigingen waar dagelijks een team van +/-100 medewerkers en 600 uitzendkrachten werkzaam is. Voor deze vestigingen zijn we op zoek naar een HR adviseur (fulltime).

Wat zoeken wij:

Als HR adviseur vorm je het aanspreekpunt voor zowel personeel als directie en adviseer je gevraagd en ongevraagd vanuit jouw specialistische kennis en relevante wet- en regelgeving over uiteenlopende HR onderwerpen. Jij bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het HR beleid binnen de vestigingen en alle taken die daaruit voortvloeien. Het HR team bestaat uit een manager, collega adviseur (andere regio) en een administratief medewerker. Samen met jouw collega’s voer je een laagdrempelig beleid waarbij je zichtbaar en aanspreekbaar bent voor collega’s en je proactief kunt inspelen op vragen en problemen. In deze verantwoordelijke functie krijg je het vertrouwen om zelfstandig projecten op te pakken, daarnaast brengt iedere dag nieuwe vraagstukken met zich mee en dat is wat deze functie zo uitdagend en mooi maakt.
Functie eisen
Voor deze allround HR functie zoeken wij een enthousiaste collega welke zich full time wil richten op deze uitdaging. Je bent sociaal, benaderbaar, begeeft je graag onder de mensen en prima in staat om samen te werken met collega’s. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, bent een stevige gesprekspartner en laat je niet snel uit het veld slaan. De eigenschappen nuchter, verantwoordelijk, zelfstandig, proactief en daadkrachtig zijn jou op het lijf geschreven. Een relevante HBO opleiding en aantoonbare HR ervaring in een productieorganisatie hebben de voorkeur.
Functie aanbod
Een veelzijdige en verantwoordelijke baan binnen een vooruitstrevend bedrijf.

We bieden ruimte en mogelijkheden voor persoonlijke groei en geloven dat we door samenwerking de beste resultaten bereiken. Naast een marktconform salaris bieden we prima secundaire arbeidsvoorwaarden, maar bovenal veel werkplezier binnen een gezellig team van professionals.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
13-05-2020