HR Adviseur
HR adviseur

HR adviseur

Vacaturenummer
8642
Plaatsnaam
Luttelgeest
Functie
Staf
Functienaam
HR adviseur
Functie inhoud
Voor een paprikakwekerij Luttelgeest zijn wij op zoek naar een HR Adviseur.

  • De Functie
Hoe houden wij ons beloningssysteem actueel, een geschikte kandidaat voor een nieuwe functie in de organisatie vinden, hoe geven we goed vorm aan de verschillende culturen in de organisatie. Een greep uit de vragen die op tafel ligt om in de toekomst te beschikken over voldoende passende medewerkers. De organisatie is continue in beweging, HR is een belangrijke factor in deze beweging en daarvoor zijn wij op zoek naar een HR adviseur.

Er is veel aandacht voor de ontwikkeling van leiderschap, het werven van nieuwe collega’s en een goede samenwerking met externe partijen voor personeel. Ook thema’s zoals duurzame inzetbaarheid en strategische personeelsplanning zijn belangrijk. Er ligt een uitdaging om op de juiste momenten met de belangrijke thema’s aan de slag te gaan.

Wij zoeken een nieuwe collega die met een gezonde dosis bevlogenheid deze functie invulling gaat geven. Hierin ga je samen met een collega aan de slag om de bestaande HR thema’s verder te optimaliseren. Bijvoorbeeld het opzetten van een beoordelingssysteem voor de bedrijfsleiders, samenwerkingen met stagiaires invulling geven en het veilig werken verder uitdragen in de organisatie.
Functie eisen
Je hebt een duidelijke visie op organisatieontwikkeling en de strategische HR onderwerpen. Een goede balans tussen bedrijfskundig inzicht en de mens in de organisatie heb jij van nature. Met je opgedane werkervaring kan je de verschillende HR thema’s op de juiste manier verder gaan uitwerken.

Je bent iemand die het management kan inspireren en adviseren en anderzijds ook graag contact heeft met de collega’s op de werkvloer. We werken met veel verschillende nationaliteiten, er wordt daarom regelmatig Engels gesproken met collega’s.
Functie aanbod
  • Je krijgt de vrijheid om zelf goed invulling te geven aan de functie. Wil je jezelf graag verder gaan ontwikkelen? Dan zijn hier voldoende mogelijkheden voor, zowel in de functie als in het volgen van cursussen/opleidingen.

  • Wij bieden je een passend salaris bij je kennis en ervaring met ruimte om hierin te groeien. Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform cao glastuinbouw, zoals een collectief geregeld pensioen en reiskostenvergoeding.

  • De functie kan zowel fulltime als parttime ingevuld worden.
Het eerste contract zal een contract voor bepaalde tijd zijn, onze intentie is om uiteindelijk een vast dienstverband aan te bieden.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
24-32 uur
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
21-06-2022