Hoofd Teler (Opkweek)

Hoofd Teler (Opkweek)

Vacaturenummer
8825
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Teelt
Functienaam
Hoofd Teler (Opkweek)
Functie inhoud
Voor Vreugdenhil Plants zijn wij op zoek naar een Hoofd Teler.

Bedrijfsprofiel
Enig idee wat ervoor komt kijken om miljoenen jonge planten op te kweken voor de groente- en de sierteelt? Veel, heel veel! Op alle niveaus van onze organisatie kom je voor uitdagingen te staan. In de teelt, techniek, productie, logistiek of in de administratie. Eén ding hebben onze medewerkers allemaal gemeen: het zijn aanpakkers en gaan ervoor! Onze medewerkers zijn vooral ook praktisch. Iedere dag gaan wij als team voor kwaliteit en het succes van onze producten, onze klanten en ons bedrijf. De sfeer binnen het bedrijf is vooral no-nonsense, betrokken en met aandacht voor de werknemers. Het team is over 6 vestigingen verspreid en bestaat uit circa 120 vaste medewerkers en circa 200 - 350 uitzendkrachten per dag. Als groeiend bedrijf hebben we regelmatig vacatures.

Functie
Als Hoofd Teler ben je dagelijks bezig met het aansturen en uitvoeren van alle teeltactiviteiten binnen diverse productgroepen zoals groenteplanten, eetbare plukgroenten (Pick-&-Joy®), stekperkgoed, zaaigoed en bloeiend perkgoed. Je focust je op alle aspecten van de teelt: watergift, klimaatbeheersing, voedingsniveaus, gewasbescherming en de beoordeling van gewassen. Je durft hierbij beslissingen te nemen en je treedt actief op bij het signaleren van problematieken binnen de teelt. Je maakt, na een inwerkperiode, zelfstandig de eindkwaliteit van de plant en zorgt dat deze op het juiste tijdstip afleverbaar is. De ondersteuning komt vanuit de teeltspecialisten die dienen als klankbord voor teelttechnische vragen. Daarnaast bespreek je jouw ervaringen tijdens het wekelijks teeltoverleg samen met het teeltteam bestaande uit circa 25 collega’s verdeeld over vijf locaties.
Functie eisen
Als Hoofd Teler bij Vreugdenhil Young Plants heb je een passie voor het opkweken van jong plantmateriaal. Je hebt een agrarische opleiding afgerond op minimaal mbo/hbo niveau en minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie. Je bent enthousiast en beschikt over een goed organisatorisch en teelt technisch inzicht. Je bent bereid tot weekendwerk en je houdt je gemakkelijk staande in een dynamische omgeving. Als Hoofd Teler fungeer je als mentor voor de jonge telers in je team.
Functie aanbod
Wij bieden een uitdagende en zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid. Als Hoofd Teler bij Vreugdenhil Young Plants kies je voor een carrière voor de lange termijn. Je kunt je - indien gewenst - specialiseren in één productgroep en door de voortdurende ontwikkelingen binnen het vakgebied Teelt en de organisatie kun je jezelf blijven uitdagen en ontwikkelen. Je komt terecht in een informele werksfeer met gemotiveerde collega’s. Naast het jaarlijks bedrijfsuitje is er een actieve personeelsvereniging die diverse leuke activiteiten organiseert verspreid over het gehele jaar. Uiteraard ontvang je een goed salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Je hebt recht op 25,5 vakantiedagen maar tijd-voor-tijd opbouwen behoort tot de mogelijkheden.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
07-09-2022