Vacatures

Hoofd Technische Dienst (veredeling en vermeerdering)

Vacaturenummer
5970
Plaatsnaam
De Kwakel
Functie
Technisch
Functienaam
Hoofd Technische Dienst (veredeling en vermeerdering)
Functie inhoud
Voor een kwekerij gespecialiseerd in de veredeling en vermeerdering van snijbloemen, potplanten en tuin- en terrasplanten in De Kwakel zijn wij op zoek naar een medewerker technische dienst.

Het betreft een nieuw bedrijf dat sinds 1 september 2019 is ontstaan uit de fusie tussen twee bedrijven. Door de krachten te bundelen is men nu een nog grotere wereldspeler op het gebied van veredeling en vermeerdering.

Het nieuwe bedrijf vestigt zich aan de Dwarsweg in De Kwakel. Deze locatie wordt in de aankomende 2 jaar verbouwd en uitgebreid. Het kantoor wordt verbouwd en op de nieuw aangekochte grond komen er nieuwe moderne kassen die worden ingericht met moderne apparatuur. Een geweldig uitdagend traject voor dit bedrijf maar vooral voor de nieuwe Hoofd technische dienst.

De verbouwing en fusie biedt dit bedrijf de kans om nog meer gebruik te maken van moderne technieken in de glastuinbouw. Men is op zoek naar een collega met een technische achtergrond, bij voorkeur met ervaring in de elektrotechniek. De functie die geboden wordt is zeer afwisselend en vol nieuwe kansen vanwege alle ontwikkelingen die gepland staan.

Ben jij de technische kandidaat die niet kan wachten aan de slag te gaan om te zorgen dat wij op jou en de apparatuur kunnen bouwen?

Hoofd technische dienst (32-40 uur)

Als Hoofd Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor het plannen en coördineren van alle onderhoudsactiviteiten en stuur je de medewerker technische dienst aan. Je lost zelfstandig storingen op en je voert (preventief) planmatig onderhoud uit aan productiemachines en apparatuur. Je biedt ondersteuning bij uitvoering van werkzaamheden door externe technische bedrijven en ziet erop toe dat dit goed gebeurt. Wij zien graag dat je proactief meedenkt over optimalisatie van apparatuur en robotisering. Denk jij dat je structuur kunt aanbrengen op de afdeling, kijk jij vooruit, ben jij een initiatiefnemer en een goede manager, of wil je hier naartoe groeien? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Functie eisen
Wij vragen:
Je beschikt over twee rechterhanden en/of een afgeronde Mbo opleiding richting elektrotechniek of mechanica of je bent gecertificeerd elektricien;
Bij voorkeur ongeveer 5 jaar aantoonbare ervaring met het onderhouden van installaties en in het aansturen van personeel;
Je bent stressbestendig, stelt prioriteiten, houdt van structuur, bent communicatief vaardig, sociaalvaardig en resultaatgericht.
Functie aanbod
Wij bieden:
  • Je komt te werken in een familiebedrijf waar men voor elkaar klaar staat;
  • Je ontvangt een aantrekkelijk salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
  • Je komt te werken in een bloeiende en groeiende organisatie met een mix van ervaren- en jong talent;
  • Men investeert graag in jou met opleidingen en trainingen;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Reiskostenvergoeding conform CAO;
  • Informele werksfeer met door het jaar heen leuke activiteiten met je collega’s.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
32-40 uur
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs / B
Plaatsingsdatum
22-10-2019