Hoofd Techniek & Onderhoud

Vacaturenummer
5384
Plaatsnaam
De Lier
Functie
Onderhoudsmonteur
Functienaam
Hoofd Techniek & Onderhoud
Functie inhoud
Voor een kwekerij gericht op de opkweek van warme groenteplanten en grote verscheidenheid aan sierteeltproducten in De Lier zijn wij op zoek naar een Hoofd Techniek & Onderhoud.

Omschrijving bedrijf
De kwekerij legt dagelijks de basis voor een succesvolle start voor vele glasgroente- en sierteelttelers. Onder 43 hectare glas, verspreid over vijf locaties in het Westland, kweken ze miljoenen warme groenteplanten, jonge sierplanten vanuit zowel zaad als stek en eetbare plukgroenten (Pick-&-Joy®). De kwekerij is een belangrijke speler binnen de Nederlandse glastuinbouw. Elke dag streven ze ernaar tot de top te blijven behoren.

Wat ga je doen?
Als Hoofd Techniek & Onderhoud stel je zowel korte als lange termijninvesteringsplannen op en werk je projectmatig nieuwe investeringen uit tot realisatie. Je stelt hierbij de bijbehorende kostencalculatie op en deze houd je bij. Je beheert en analyseert offertes, contracten en onderhoudsrapporten. Je sluit servicecontracten af met leveranciers, je bewaakt het onderhoud van het machinepark en de verschillende installaties en toetst deze op wettelijke verplichtingen. Daarnaast denk je mee over verbeteringen en optimalisatie. Je stuurt en controleert externe onderhoudspartijen. Orde en netheid van onze gebouwen en productielocaties behoort ook tot jouw verantwoordelijkheid en je coördineert en bewaakt het benodigde onderhoud.

Naast externe leveranciers wordt het (preventieve) onderhoud ook uitgevoerd door onze eigen afdeling Technische Dienst. Deze afdeling bestaat uit 4 personen en als Hoofd Techniek geef je leiding aan deze afdeling. Je verdeelt de werkzaamheden binnen het TD-team, je stelt de juiste prioriteiten en weet hen op de juiste manier te motiveren en stimuleren. Je gaat nauw samenwerken met diverse afdelingen.
Functie eisen
Je bent in het bezit van minimaal een MTS+/HTS opleiding met minimaal 3 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in een vergelijkbare omgeving. Je hebt een duidelijke stem, een mening en stelt de juiste prioriteiten. Naast je commerciële instelling ben je een enthousiaste netwerker en hecht je waarde aan een goede leveranciersrelatie. Je hebt een uitstekend technisch inzicht, je kunt projectmatig werken en hebt een praktische instelling. Je ziet het als uitdaging om het gehele TD-team verder te brengen en weet hen op de juiste manier te coachen en te motiveren.
Functie aanbod
Wij bieden een uitdagende en zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid bij een toonaangevende speler in het Westland. De ontwikkelingen staan nooit stil waardoor je jezelf ook continue zult blijven ontwikkelen. Je komt terecht in een fijne werkomgeving met een groep enthousiaste collega’s in een no-nonsense cultuur. Je ontvangt een goed salaris met passende arbeidsvoorwaarden. We stimuleren persoonlijke groei en bieden je een carrière voor de lange termijn.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Gemiddeld
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
11-12-2018