Hoofd Productie (orchideeën)

Hoofd Productie (orchideeën)

Vacaturenummer
7076
Plaatsnaam
Bleiswijk
Functie
Management functies
Functienaam
Hoofd Productie (orchideeën)
Functie inhoud
Orchideeënkwekerij De Vreede Holland in Bleiswijk zoekt een Hoofd Productie.

Bedrijfsprofiel
De Vreede Holland is een betrouwbare en professionele partner voor de levering van tafelorchideeën, de Phalaenopsis in potmaat 9 cm. Onze jarenlange ervaring en uitgebreide productiefaciliteiten staan garant voor kwaliteit. Van helderwit tot felroze, van donkerpaars tot limegroen, maar ook geel met een red lip of spotted. Onze tafelorchideeën zijn stuk voor stuk uitblinkers in kleur. Deze sfeermakers maken van een huis uw thuis!

Functie
Als Hoofd Productie ben je verantwoordelijk voor alle productieprocessen op onze productielocaties. Hierbij geef je direct leiding aan onze locatie-verantwoordelijken, die ervoor moeten zorgen dat de planten volgens de normen op het gebied van kwaliteit en kwantiteit worden verwerkt. Je zorgt voor het optimaliseren en uniformeren van de werk- en productieprocessen over de locaties en ziet er op toe dat de beoogde KPI’s worden behaald en stuurt bij waar nodig. Je fungeert als schakel tussen orderverwerking en de kwekersorganisatie Quality Plants Europe, die ervoor zorgt dat onze orchideeën aan de retail worden verkocht. Daarnaast ligt er een grote taak op het gebied van personeelsplanning. Samen met de Planner zorg je ervoor dat dit centraal wordt georganiseerd teneinde de beschikbare medewerkers efficiënter in te zetten om de beoogde kwaliteit en kwantiteit te borgen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de inkoop en het voorraadbeheer. In deze functie rapporteer je aan de Manager Teelt & Productie.
Functie eisen
Voor deze functie dien je te beschikken over HBO werk- en denkniveau. Een agrarische opleiding is een pre. Daarnaast heb je 5-10 jaar werkervaring in een soortgelijke functie binnen de glastuinbouw. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en je spreekt ook goed Engels. Daarnaast herken je jezelf in de volgende eigenschappen en kwaliteiten: verantwoordelijkheidsgevoel, leidinggevende en organisatorische capaciteiten, resultaat- en oplossingsgericht, je hebt een doel voor ogen en weet anderen makkelijk te overtuigen.
Functie aanbod
Een afwisselende en verantwoordelijke baan bij een goede werkgever met groei ambities. Het salaris is marktconform en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO glastuinbouw.
Gewenste ervaring
Minimaal 5 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
16-03-2021