Hoofd Logistiek

Hoofd Logistiek (paprika)

Vacaturenummer
7107
Plaatsnaam
Asten-Heusden
Functie
Logistiek
Functienaam
Hoofd Logistiek (paprika)
Functie inhoud
Kwekerij Moors in Asten-Heusden zoekt een Hoofd Logistiek.

Bedrijfsprofiel
We zijn een professioneel gezinsbedrijf en telen op 3 locaties paprika's in Asten en Someren. We hebben de ambitie dat iedereen kan doen wat hij leuk vindt. Vanwege deze doorstroom hebben we nu een vacature van Hoofd Logistiek.

Functie
Je bent verantwoordelijk voor het totale proces van sorteren en verpakken van paprika’s. We zijn afhankelijk van de seizoenen en het weer, dus je stemt dagelijks de planning af met de bedrijfsleiders in de kas. Je overlegt met de assistent logistiek over de invulling van de werkzaamheden en je motiveert je team. Je hebt technisch inzicht en basiskennis om storingen op te kunnen lossen. Kortom, een zeer uitdagende en afwisselende functie voor iemand die van aanpakken houdt. Een functie die zowel interessant is voor een praktische HBO’er als een slimme MBO’er.

Dit houdt de functie in:
  • Aansturen van het logistieke team
  • Kwaliteitscontrole en -bewaking
  • Mee aanpakken en samenwerken
  • Verbeteren van de teamprestaties
  • Administratieve verwerking van orderbonnen en voorraadbeheer
  • Oplossen van storingen
  • Bereidheid om op flexibele tijden en (in overleg) op zaterdag te werken
Functie eisen
Ben je gedreven om mensen te enthousiasmeren, heb je de lat hoog liggen, hou je van variatie van werkzaamheden in een professionele ‘platte’ organisatie? Solliciteer dan gelijk!

Je motivatie is nóg belangrijker dan ervaring in de sector, maar ervaring in logistiek is een pre. Omdat we jouw motivatie echt belangrijk vinden, zien we dat graag terug in je sollicitatie. Vertel ons waarom je ambitie hebt om voor deze functie te gaan. We willen ons leuk team namelijk alleen maar uitbreiden met leuke mensen.
Functie aanbod
Als we er van overtuigd zijn dat jij de juiste persoon bent voor ons, dan bieden we een marktconform salaris, en hebben we er vertrouwen in dat we qua arbeidsvoorwaarden er samen wel uit komen.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
MBO 3 + 4
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
26-03-2021