Vacature Hoofd Kwaliteit & Logistiek (aardbei)

Hoofd Kwaliteit & Logistiek

Hoofd Kwaliteit & Logistiek (aardbei)

Vacaturenummer
6003
Plaatsnaam
Ens
Functie
Logistiek
Functienaam
Hoofd Kwaliteit & Logistiek (aardbei)
Functie inhoud
Voor een bedrijf gespecialiseerd in het vermeerderen en opkweken van aardbeiplanten in Ens zijn wij op zoek naar een Hoofd Kwaliteit & Logistiek.

Bedrijfsprofiel
Het betreft een familiebedrijf uit Ens dat al meer dan 60 jaar toonaangevend is in het vermeerderen en opkweken van aardbeiplanten. Zij produceren 70 miljoen aardbeiplanten in Nederland en Polen en leveren deze aan klanten in heel Europa. Zij helpen de aardbeitelers succesvol te zijn door altijd de beste planten en service te leveren. Dat is hun missie.

Om de verdere groei en de strategie te kunnen realiseren werken ze hard aan innovatie van al hun processen, verduurzaming van het bedrijf en het verder verbeteren van de kwaliteit van hun producten en dienstverlening. Wil en kun jij hieraan bijdragen? Ben jij de persoon om op een efficiënte en zorgvuldige wijze het productieproces en uitlevering van orders samen te brengen? Kun jij dit soort processen goed vormgeven, innoveren en met je team foutloos implementeren en uitvoeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie
In deze functie ben je verantwoordelijk voor:
 • de processen en planning om de afdeling teelt te ondersteunen;
 • de goederenstromen binnen het bedrijf, naar klanten en leveranciers;
 • de processen, naleving hiervan met betrekking tot de kwaliteitseisen van in- en uitgaande producten en het certificeringsprogramma;
 • het budget van de afdeling Kwaliteit & Logistiek;
 • projectmanagement van nieuwe activiteiten.

Je bent lid van het managementteam en bent verantwoordelijk voor de afdeling Kwaliteit & Logistiek (3 fte). Daarnaast heb je nauw contact met de afdelingen Verkoop en Teelt om de verwachte vraag en aanbod op elkaar af te stemmen. Je bent in staat om processen te analyseren en verbeteren waardoor we steeds betere kwaliteit kunnen leveren tegen de best mogelijke kostprijs.

Je behoudt en geeft overzicht in de complexe stroom van producten in de verschillende fases van het proces. Je stuurt teams aan, lost problemen op, verbetert processen en voert kwaliteitscontroles uit. Je werkt hierbij nauw samen met de teeltmanager en de afdeling verkoop. Je bent verantwoordelijk voor de arbeidsplanning en contact richting uitzendbureaus in samenwerking met HR.
Functie eisen
Voor ons hele belangrijke competenties:
 • Samenwerken
 • Kwaliteitsgericht
 • Resultaatgericht

Verder vinden wij belangrijk:
 • HBO werk- en denkniveau
 • Analytisch sterk, innovatief en in staat om processen te doorgronden en vorm te geven
 • Ervaring met aansturen en leidinggeven
 • Affiniteit met de tuinbouwsector en automatisering
 • Goede, sterke communicatieve- en sociale vaardigheden op meerdere niveaus
Functie aanbod
Als Hoofd Kwaliteit & Logistiek kan je een uitdagende, veelzijdige en verantwoordelijke fulltime job verwachten binnen een enthousiast team van medewerkers. Er is veel ruimte voor eigen inzichten, input, de kans om je te ontwikkelen en met ons mee te groeien. Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
04-11-2019