Vacatures

Hoofd Gewasbescherming / Bio (tomaten)

Vacaturenummer
5646
Plaatsnaam
Naaldwijk
Functie
Teelt
Functienaam
Hoofd Gewasbescherming / Bio (tomaten)
Functie inhoud
Voor een tomatenkwekerij in Naaldwijk zijn wij op zoek naar een Hoofd Bio.

Kan jij samen met jouw team van gewasbeschermingsspecialisten zorgen voor de optimale uitvoer van beleid en strategie binnen de kwekerijen? Zie jij een uitdaging in het zorgdragen voor een biologisch evenwicht in onze kwekerijen? Dan gaan we graag met jou in gesprek voor de functie van Hoofd Bio.

In de functie van Hoofd Bio ben je niet alleen verantwoordelijk voor het uitvoeren van het Bio beleid en strategie, maar ben je ook (mede) verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het verbeteren hiervan. Naast een coördinerende rol, ben je operationeel ook actief met onder meer het opleiden en begeleiden van medewerkers. Voor onze leveranciers ben je het eerste aanspreekpunt. Je werkt nauw samen met de teeltspecialisten en het Hoofd Arbeid.
Wat ga je verder precies doen?
  • Je stelt de gewasbeschermingsplannen op en bewaakt de uitvoer hiervan.
  • Je coördineert proeven en onderzoeken. Je gebruikt jouw analytische vaardigheden om de resultaten om te zetten in het verbeteren van geldende protocollen en strategie.
  • Je bewaakt de eenheid in de uitvoer van de werkzaamheden bij de kwekerijen in Naaldwijk en Burgerveen.
Functie eisen
  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding (HAS of gewasbeschermings-specifiek)
  • Ervaring met en kennis van ziekten en plagen in tomatenteelt
  • Spuitlicentie en rijbewijs B
  • Een uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (beheersing van een Slavische taal is een pré)
Functie aanbod
Na een introductietraject van enkele weken ga je aan de slag op onze kwekerijen in Naaldwijk en Burgerveen. De standplaats is in overleg, echter verwachten we van je dat je jouw tijd tussen beiden locaties goed verdeeld. We bieden je een zelfstandige, uitdagende en fulltime functie waarbij je medeverantwoordelijk bent voor de realisatie van een exclusief product dat internationaal wordt geroemd.
Naast (interne) opleidingsmogelijkheden en een informele werksfeer waar het welzijn van de medewerkers voorop staat, bieden wij een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Gewenste ervaring
Minimaal 1 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
B
Plaatsingsdatum
11-04-2019