Head of operations (succulenten)

Head of operations (succulenten)

Vacaturenummer
7228
Plaatsnaam
Bleiswijk
Functie
Management functies
Functienaam
Head of operations (succulenten)
Functie inhoud
Producent van succulenten Ovata in Bleiswijk zoekt een Head of operations.

Bedrijfsprofiel
Het betreft een modern en geautomatiseerd glastuinbouwbedrijf, gespecialiseerd in het produceren van succulenten. Ook wel bekend als vetplanten bij het grote publiek. Men teelt met vakmanschap haar succulenten, die uit de gehele wereld afkomstig zijn. Dit doen ze al meer dan 30 jaar. Ze onderscheiden zich door het telen van beleving, met passie en respect voor mens en natuur. Dit resulteert in een steeds vernieuwend assortiment succulenten van topkwaliteit. Daarnaast staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel.

Functie
Als head of operations heb je een belangrijke rol in het realiseren van onze groeistrategie. Je zorgt dat interne processen optimaal verlopen en waar nodig verbeter en vernieuw jij deze. Jouw kwaliteiten in organiseren en leidinggeven, zorgen ervoor dat we kunnen groeien én dat de OVATA kwaliteit in de meest brede zin van het woord blijft verbeteren.

Je geeft direct leiding aan een enthousiast team van ca. 10 en indirect 50 medewerkers. Als eindverantwoordelijke coördineer en optimaliseer je alle productie-, logistiek- en afleverprocessen op onze twee locaties te Bleiswijk. Je bent sparringpartner voor de planning, HR en teelt en stemt doorlopend af met ons Customer Care Team om samen te werken aan het beste resultaat.

Je ziet OVATA naar een hoger niveau brengen als een uitdaging en schept daartoe de juiste condities in jouw team én op het gebied van de productiefaciliteiten van OVATA. Je brengt sfeer binnen de organisatie en weet professionaliteit te combineren met humor.
Functie eisen
  • Kennis van de moderne (glas)tuinbouw en bijbehorende processen met ervaring in een vergelijkbare verantwoordelijke en complexe functie is een pre.
  • Analytisch vermogen, nauwgezet, gedisciplineerd en kwaliteitsbewust.
  • Je acteert op HBO+ of WO werk- en denkniveau.
  • Een positieve werkhouding, flexibele instelling en hands-on mentaliteit.
  • Kerncompetenties: ambitieus, verbinder, innoverend, omgevingsbewust, plannen en organiseren, resultaat- en doelgericht, samenwerken, flexibel, proactief en vooruitdenken.
Functie aanbod
Een uitdagende functie in een wereldwijd vooruitstrevend glastuinbouwbedrijf, gespecialiseerd in het produceren van succulenten. Verder:

  • Een prettige, moderne en geautomatiseerde werkomgeving in een dynamisch familiebedrijf.
  • Goede werkomstandigheden waarin opleiding en ontwikkeling worden gestimuleerd.
  • Passend salaris.
  • Gezelligheid, werkplezier en waardering als lid van een gedreven en ontwikkelend team.
Gewenste ervaring
Minimaal 5 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
WO / Master
Rijbewijs
B / BE
Plaatsingsdatum
01-06-2021