Groepsleider Logistiek (sierteelt)

Vacaturenummer
5652
Plaatsnaam
Maasdijk
Functie
Hoofd logistiek
Functienaam
Groepsleider Logistiek (sierteelt)
Functie inhoud
Voor een kwekerij in Maasdijk die gespecialiseerd is in veredeling en vermeerdering van pot- en tuinplanten zijn wij op zoek naar een Groepsleider Logistiek.

Bedrijfsprofiel
Dit familiebedrijf bestaat uit drie expertises, bedrijven die gezamenlijk hun krachten bundelen. Sinds de oprichting in 1951 is de groep uitgegroeid tot een bedrijf met 2600 medewerkers wereldwijd, een productie van meer dan 2 miljard jonge planten per jaar en een totaal areaal aan kassen van 90 hectare. Zij produceren op meerdere vestigingen in binnen- en buitenland een compleet scala jonge groenteplanten en uitgangsmateriaal voor tropische en bloeiende potplanten, vaste planten en perkgoed voor de professionele tuinbouw in Europa en daarbuiten.

Functieomschrijving
Jouw werkplek is onze retourhal. Hier komen dagelijks onze eigen karren en trays terug. In deze uitdagende functie ben jij verantwoordelijk voor de gehele logistieke retourstroom. Het is jouw taak om te zorgen dat alles in de retourhal goed verloopt; van registratie van de voorraden tot aan de opslag. Met jouw hands-on-mentaliteit geef je leiding aan 2 tot 8 medewerkers. Omdat jij straks de expert bent, kom jij met voorstellen om de processen te verbeteren en help je mee met de ontwikkeling van een nieuw WMS-systeem.
Functie eisen
  • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Enige jaren werkervaring in een soortgelijke logistieke functie;
  • Je bent in staat om vooruit te denken en op tijd maatregelen te nemen;
  • Je hebt planningsinzicht, een flexibele werkinstelling en bent in staat het overzicht te behouden;
  • Praktisch, resultaatgericht en stressbestendig behoren eveneens bij de kwaliteiten van de kandidaat die we graag zien reageren.
Functie aanbod
Een uitdagende functie met veel ruimte voor initiatief, bij een dynamisch en professioneel bedrijf waar een prima salaris wordt betaald en ook de secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend zijn, zoals o.a. studiefaciliteiten.
Gewenste ervaring
Minimaal 2 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
Niet van toepassing
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Talenkennis
Heftruckdiploma
Nee
Spuitlicentie 1
Nee
Computervaardigheden
Matig
Ervaring klimaatcomputer
Geen ervaring
Plaatsingsdatum
15-04-2019