Vacatures
General Manager of Totam Seeds

General Manager of Totam Seeds

Vacaturenummer
9010
Plaatsnaam
's-Gravenzande
Functie
Logistiek
Functienaam
General Manager of Totam Seeds
Functie inhoud
Voor Prominent in Zevenhuizen zijn we op zoek naar een General Manager of Totam Seeds.

Bedrijfsprofiel
Prominent is DE tomatenspecialist! Binnen Prominent werken 29 telers samen. Prominent staat dan ook voor samen ondernemen. Samen kennis en innovaties ontwikkelen en deze kennis onderling delen, bijvoorbeeld op het gebied van teelt, gewasbescherming en energie.

Over Totam Seeds
Totam Seeds is een innovatief en agile Nederlands zaadveredelingsbedrijf dat rassen ontwikkelt voor hightech kastomatenteelt. We zijn in 2010 opgericht door en voor telers: we kennen en begrijpen de uitdagingen, moeilijkheden en behoeften waarmee een teler dagelijks wordt geconfronteerd. Totam Seeds is gespecialiseerd in de ontwikkeling en selectie van tomatenzaden voor de professionele teelt in high tech kassen.

De functie
Als General Manager ben je verantwoordelijk voor het leiden, beheren en ontwikkelen van Totam Seeds door de kernwaarden, strategieën en doelstellingen op te stellen en te realiseren. Je beheert de managementprocessen van Totam Seeds, stelt het businessplan en de jaarlijkse budgettering op en beheert de verkoop- en productieprognose. Op deze manier stuur je de gehele organisatie aan.

Je prioriteert de initiatieven van Totam Seeds en zorgt ervoor dat werknemers de juiste middelen hebben om deze initiatieven te kunnen realiseren. Hierbij werk je samen met de grootaandeelhouder van Totam Seeds, Mitsui & Co, om te zorgen dat informatie tijdig gedeeld wordt met de aandeelhouders en de verwachtingen worden afgestemd. Ook zorg je dat alle protocollen, systemen en procedures op de juiste manier in de organisatie geïmplementeerd worden, zodat het management en de aandeelhouders Totam Seeds op een effectieve manier kunnen beheren.

Daarnaast reis je regelmatig naar Italië en Israël. Daar bezoek je de zusterbedrijven Top Seeds International en ISI Sementi om de samenwerking tussen de bedrijven te bevorderen.

Je bent onderdeel van het Managementteam en stuurt daarnaast de afdelingen R&D, Supply Chain, Sales & Marketing, Product Development, Accounting, Administration en Human Resources aan.
Functie eisen
● Kennis van en ervaring met managementprocessen en principes implementeren en managen
● Kennis van recruitment, werving en selectie
● Communicatief sterk
● Uitstekende beheersing van de Engelse taal, zowel in woord als geschrift; andere talen zijn een pre
● Bereid om de meeste werkdagen op kantoor aanwezig te zijn
● Bij voorkeur ervaring in de zadensector of tuinbouwgerelateerde bedrijven met ervaring in een functie als Country Management of Product Management
Functie aanbod
Prominent biedt sowieso een prettige, informele en open sfeer op de werkvloer. Dit vinden al onze bedrijven heel belangrijk. Uitstekende arbeidsvoorwaarden vinden wij vanzelfsprekend. Verder krijg je alle ruimte om te groeien binnen onze organisatie. Op welke plek binnen de organisatie je ook zit. Geef je wensen aan; wil je een opleiding volgen of een stap in je carrière maken? We gaan samen met jou op zoek hoe je kunt doorgroeien en op welke plek jij het beste tot bloei komt. Dit kan bij een van onze telers zijn, binnen het Verpakkingsbedrijf of op het hoofdkantoor. En ja, ook groeien bij een van de merken binnen Growers United kan!
Gewenste ervaring
Minimaal 5 jaar
Aantal uren per week
fulltime
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Rijbewijs
Geen rijbewijs
Plaatsingsdatum
18-11-2022